21.2 C
București
vineri, 6 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăBNR plăteşte 6,22 mil. lei pentru amenajarea centrului de procesare din imobilul...

BNR plăteşte 6,22 mil. lei pentru amenajarea centrului de procesare din imobilul său de pe Lipscani

Banca Naţională a României va plăti 6,22 mil. lei, fără TVA, companiei Aedificia Carpaţi SA pentru amenajarea centrului de procesare din imobilul BNR de pe strada Lipscani 25, potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, potrivit NewsIn.

Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 6,3 milioane lei, fără TVA. La licitaţie a participat doar compania Aedificia Carpaţi SA, care a câştigat licitaţia, contractul fiind atribuit în data de 6 august 2010.

Contractul presupune lucrări de construcţii şi de instalaţii generale, lucrări de instalaţii speciale, procurarea de echipamente (cu montaj), de ascensoare şi platforme de ridicare (cu montaj), de uşi speciale pentru trafic controlat (cu montaj), precum şi procurarea de uşi de tezaur (cu montaj).

„Lucrările urmăresc realizarea unui ansamblu funcţional conform schemei tehnologice specifică acestui gen de activitate, cu respectarea strictă a operaţiunilor şi specificaţiilor tehnice esenţiale pentru montarea echipamentelor de procesare”, se menţionează în anunţ.

De asemenea, contractul presupune achiziţia de ascensoare, schipuri, dispozitive de ridicare, scări şi trotuare rulante, instalaţii de climatizare, sisteme de control al accesului.

Societatea Aedificia Carpaţi s-a înfiinţat în 1992 ca societate comercială cu capital de stat, prin reorganizarea Regiei Autonome Carpaţi, iar din 1993 societatea funcţionează pe piaţa construcţiilor ca societate privată.

Cele mai citite

Fata lui Gisele Pelicot a fost și ea fotografiată goală de tatăl ei, în secret

Un scandal șocant a zguduit Franța, implicând un bărbat în vârstă de 71 de ani, acuzat că a orchestrated un sistem teribil în care...

Tânărul abandonat de mamă la naștere care a devenit profesor. „Evoluția este un termen pe care l-am utilizat mult“

Un tânăr în vârstă de numai 23 de ani din județul Gorj, cu o poveste de viață impresionantă, este noul profesor de Limba și...

Mbappe, pus la zid de către jurnaliștii francezi! „Ori minte, ori e prost”

Kylian Mbappe, criticat dur în Franța pentru atitudinea față de fani și presă. Starul lui Real Madrid, Kylian Mbappe, a stârnit controverse în Hexagon după...
Ultima oră
Pe aceeași temă