18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăApartamente complet mobilate şi utilate la preţuri accesibile

Apartamente complet mobilate şi utilate la preţuri accesibile

Rovere Exclusive Concept s-a impus pe piaţă ca un proiect care aduce un nou standard în ceea ce ­priveşte dezvoltarea de ­locuinţe, oferind ­apartamente complet ­mobilate şi utilate.

Demarat în a doua jumătate a lui 2008, Rovere Exclusive Concept este primul proiect rezidenţial dezvoltat de Rovere, o companie specializată în piaţa de mobilier şi amenajări interioare. Acesta vine în ­întâmpinarea clienţilor cu o ofertă fără concurenţă, oferind apartamente complet finisate, mobilate, cu bucătării şi băi ­utilate. „Este singurul concept de pe piaţă unde te poţi muta doar cu bagajul. Întotdeauna, după ce achiziţionezi o locuinţă, începe disconfortul mobilării, în care se pierde mult timp şi de cele mai multe ori apar diverse neplăceri. Am încercat astfel să eliminăm aceste neplăceri”, declară Răzvan Costea, Director Vânzări Rovere.

Apartamentele au garanţie pe viaţă
Ansamblul se întinde pe un teren de 5.520 mp, fiind amplasat în zona de nord a Bucureştiului, lângă Şoseaua Erou Iancu Nicolae. În apropiere se află supermarket, grădiniţe, şcoli particulare, centre medicale, parcuri de birouri şi cele două aeroporturi internaţionale ale Capitalei. Proiectul cuprinde două clădiri dispuse pe subsol, parter şi trei etaje, totalizând 69 de apartamente cu două, trei, patru camere şi penthouse. Din punct de vedere al compartimentării sunt 24 de tipuri, iar suprafeţele construite sunt cuprinse între 75 – 300 mp (pentru un penthouse în care sunt incluse şi terasele).
Blocurile au o înălţime de 13 m şi o suprafaţă totală construită de 12.793 mp. Între cele două clădiri este prevăzută o piscină pentru adulţi şi un bazin pentru copii, spaţiu verde de relaxare, loc de joacă şi o sală de sport. Totodată, locatarii vor beneficia de spaţii de parcare subterane ce pot fi achiziţionate cu 14.000 euro + TVA.
Blocurile sunt construite pe cadre din beton armat cu zidărie din cărămidă eficientă, având  termosistem din polistiren şi tâmplărie de aluminiu cu geam dublu ce oferă o izolaţie fonică foarte bună. Compartimentările interioare sunt realizate din gips-carton şi izolate cu vată minerală.
Blocurile sunt construite la un standard ridicat de calitate, dezvoltatorul oferind în acest sens garanţie pe viaţă. „Pentru a face vizibilă siguranţa şi calitatea materialelor cu care lucrăm, oferim garanţie pe viaţă pentru fiecare locuinţă în parte”, afirmă Răzvan Costea. Proiectul va fi finalizat în vara acestui an, stadiul lucrărilor fiind la nivelul finisajelor şi amenajării spaţiilor comune.

Preţurile încep de la 1.190 euro + TVA
Apartamentele se livrează complet finisate, mobilate şi utilate cu aparatură electrocasnică (de la aer condiţionat, la bucătărie complet mobilată şi utilată cu frigider, plită, cuptor şi hotă). În plus, apartamentele situate la parter vor beneficia în cota indiviză şi de o grădină cu suprafaţa cuprinsă între 30 – 130 mp. În ceea ce priveşte mobilarea apartamentelor, dezvoltatorul vine cu o ofertă standard în care intră două game de mobiler. „Dacă clientul nu doreşte nimic din varianta standard, atunci îi oferim un voucher cu o valoare cuprinsă între 23.000 – 40.000 euro, în funcţie de apartamentul pe care îl achiziţionează şi îşi poate alege orice produs din magazinele noastre”, spune Răzvan Costea.
Preţurile încep de la 1.190 euro/mp + TVA şi pot ajunge, în funcţie de tipul de apartament, suprafaţă şi poziţionare până la 1.800 euro/mp + TVA. Din totalul unităţilor locative, până acum au fost vândute 50%, cele mai căutate fiind cele cu două şi trei camere. Ca soluţii financiare puteţi cumpăra cu un avans de 50% la semnarea antecontractului, restul de 50% împărţindu-se în mod egal până la semnarea contractului. „La o discuţie avansată şi la o dorinţă a clientului de a cumpăra, dar care la momentul actual nu dispune de toţi ­banii, putem lăsa o perioadă în care poate fi achitat 50% din ­valoarea apartamentului în rate lunare până în luna aprilie a anului viitor”, completează Răzvan Costea. 

Cele mai citite

Peste 1.000 de alerte privind riscurile produselor cosmetice mari, emise de Comisia Europeană în 2024

În 2024, Comisia Europeană a emis peste 1.000 de alerte legate de riscurile asociate produselor cosmetice de la branduri internaționale renumite, precum Dove, Nivea,...

Bursele europene au închis pe creștere, impulsionate de sectorul bunurilor de uz casnic și de câștigurile din Asia-Pacific

Bursele europene au încheiat sesiunea de tranzacționare în creștere, susținute de acțiunile producătorilor de bunuri de uz casnic și de câștigurile înregistrate pe piețele...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă