15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăANAT: Pachete turistice cu supliment gratuit la masă

ANAT: Pachete turistice cu supliment gratuit la masă

Turiştii pot beneficia, în perioada 16 iulie – 15 august, de pachete turistice cu supliment gratuit la masă, în cadrul ediţiei a doua a campaniei promoţionale “Supliment la masă’, lansată de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism în cadrul proiectului “Vacanţă în ţara mea’, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ANAT, campania este derulată în contexul în care, în vârful de sezon, locurile de cazare sunt rezervate 100% şi în general nu mai sunt disponibile oferte cu gratuităţi la cazare.

Oferta constă în suplimentul acordat la serviciul de masă (la o masă de 40 de lei/zi/persoană serviciile oferite valorează 45 de lei sau la o masă de 50 de lei serviciile sunt de 60 de lei).

Programul ‘Supliment la masă’ face parte din proiectul ‘Vacanţa în ţara mea. 2011, anul ofertelor speciale’, proiect care reuneşte mai multe campanii distincte, precum “Înscrieri timpurii de vară şi iarnă’, “Mini-preţuri de vacanţă’, “Zile gratuite de vacanţă’, “Vacanţe speciale de evenimente’ sau “Hai la Băi!’.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă