19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInvestigații România Liberă11 companii, interesate de tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei

11 companii, interesate de tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei

Castigatorul licitatiei privind construirea primului tronson (Bucuresti-Moara Vlasiei), cu o lungime de 19,5 kilometri, al autostrazii Bucuresti-Brasov va fi anuntat in luna martie, au declarat ieri reprezentantii Ministerului Transporturilor. Pana acum, un numar de 11 companii au cumparat caietul de sarcini pentru a participa la licitatie, termenul final de depunere a ofertelor fiind 5 februarie.
Organizarea de santier va fi realizata in lunile martie-aprilie, urmand ca lucrarile efective sa inceapa in vara acestui an, sectiunea Bucuresti-Ploiesti urmand sa fie data in folosinta cel mai probabil in vara anului 2009.
Primii 19,5 kilometri ai autostrazii nu au fost inca licitati, din cauza unor probleme legate de achizitia terenurilor, autoritatile fiind nevoite sa schimbe traseul pe aceasta portiune.
Sectiunea Moara Vlasiei-Ploiesti de pe tronsonul Bucuresti-Ploiesti al autostrazii a fost deja licitata la sfarsitul anului trecut, castigatori fiind consortiul PA&CO International, Euroconstruct Trading 98, UMB Spedition si Comaxa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă