13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăInternaționalViorel Vasile Buda, ales vicepreşedinte al CNA

Viorel Vasile Buda, ales vicepreşedinte al CNA

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în şedinţa de marţi a Consiliului, care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete, potrivit Mediafax.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) s-au reunit, marţi, în jurul orei 11.00, într-o şedinţă care nu a avut regim public şi a cărei ordine de zi nu a fost făcută publică până în momentul difuzării acestei ştiri.

Potrivit articolului 15 din Legea audiovizualului, şedinţele Consiliului sunt publice, cu excepţia cazului în care se propune preşedintele şi se alege vicepreşedintele. În ultimii ani, şedinţele publice ale CNA s-au desfăşurat, în general, marţea şi joia.

Astfel, surse au declarat pentru MEDIAFAX că în cursul şedinţei de marţi urma să fie ales şi vicepreşedintele CNA, fapt nerecunoscut însă, până în ultimul moment, de niciunul dintre membrii Consiliului care au participat la întrunirea CNA, respectiv Laura Georgescu (preşedinte ales al CNA şi susţinut de Guvern – PSD), Răsvan Popescu, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Florin Gabrea, Monica Gubernat, Cristina Trepcea, Mihai Mălaimare, Narcisa Iorga, Valentin-Alexandru Jucan şi Christian Mititelu.

Nici după finalizarea şedinţei CNA, care s-a întins pe parcursul a peste cinci ore, nu a fost făcut niciun anunţ oficial public privind rezultatul alegerilor pentru funcţia de vicepreşedinte.

Surse au declarat, însă, că Viorel Vasile Buda (susţinut de PNL) a fost ales vicepreşedinte al CNA. Pentru această funcţie au mai candidat Valentin – Alexandru Jucan, Lorand Turos şi Cristina Trepcea.

Cele mai citite

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă