22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Sute de persoane participă la înmormântarea unui palestinian în Cisiordania ucis...

VIDEO: Sute de persoane participă la înmormântarea unui palestinian în Cisiordania ucis de trupele israeliene

Sute de palestinieni au participat la funeraliile unui palestinian ucis duminică, 10 aprilie, de trupele israeliene în Cisiordania.

Bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost împușcat de soldații israelieni în timpul a ceea ce locuitorii locali au declarat că au fost confruntări într-un sat din apropierea Betleemului, oraș în care a avut loc înmormântarea sa.

Împușcăturile au avut loc pe fondul creșterii violenței după o serie de atacuri arabe mortale în Israel.

Armata israeliană a declarat că trupele au împușcat un palestinian care arunca cocktailuir molotov spre un vehicul israelian.

Vărsarea de sânge a coincis cu începutul lunii sfinte musulmane a Ramadanului, când violențele israeliano-palestiniene au izbucnit și în trecut, în lunai mai.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Infecție cu norovirus: ce este, simptome, tratament

Infecția cu norovirus este una dintre cele mai comune probleme ce apar, la copii și adulți, deopotrivă, în special în sezonul rece. Fiind un...

Exigență în ipocrizia învățământului superior românesc

Suntem din nou la coada Uniunii Europene, în ceea ce privește educația populației, după cum relevă ultimele date publicate de Eurostat, dar acest lucru,...

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă