4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Românca Laura Bretan a fost învinsă la „America's Got Talent” de...

VIDEO. Românca Laura Bretan a fost învinsă la „America’s Got Talent” de o fetiță de 12 ani

Tânăra soprană româncă de 14 ani, Laura Bretan a ajuns în finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii din SUA, „America’s Got Talent”, dar nu a reușit să câştige marele premiu de un milion de dolari, deşi era considerată printre favoriţi, relatează Digi24.

Laura Bretan a câștigat în ţară concursul „Românii au talent” şi şi-a încercat norocul şi peste ocean, unde tânăra soprană, în vârstă de 14 ani, a fost cotată de unii specialiști cu mari șanse de a câștiga concursul din America. În ultimul act al competiției ea a impresionat deopotrivă juriul și publicul cu melodia „O Mio Babbino Caro”.

Concursul a fost câştigat de Grace Vanderwaal, o fetiță de 12 ani, cântăreață și compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, este cea care a fost preferată de telespectatorii americani. Ea a câștigat premiul de un milion de dolari de la „America s Got Talent”, sezonul 11. 

 „Ești o stea în devenire”, i-a spus unul dintre membrii juriului, Howie Mandel, cel care apăsase pe „butonul de aur” care a propulsat-o – la fel cum s-a întâmplat și cu Laura Bretan- direct în semifinale. „Ești atât de specială”, i-a mai spus Mandel tinerei Grace Vanderwaal, care a izbucnit în lacrimi la auzul numelui ei.

Heidi Klum, unul dintre jurați i-a spus: „În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai stăpânit scena ca o regină”.

Este pentru prima oară în ultimii cinci ani când premiul cel mare al concursului din America revine unei voci talentate. Sunt păreri că acest sezon a fost cel mai bun din istoria acestui show în America.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă