39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Momente amuzante - Boris Johnson poartă turban în timpul vizitei în...

VIDEO: Momente amuzante – Boris Johnson poartă turban în timpul vizitei în India

Premierul britanic Boris Johnson și-a pus pe cap un turban în timp ce a vizitat un templu hindus în statul Gujarat din nord-vestul Indiei.

Johnson a fost întâmpinat în fața templului înainte de a i se înfășura capul în coafura tradițională hindusă.

Anterior, el a declarat că Marea Britanie speră să finalizeze un acord de liber schimb cu India până la sfârșitul acestui an, în timp ce a subliniat necesitatea de a reduce dependența de petrol și gaze străine din cauza conflictului din Ucraina.

Ziua de joi a marcat începutul vizitei de două zile a lui Johnson în India. Vineri 22 aprilie, Johnson vizitează New Delhi pentru discuții cu premierul indian Narendra Modi, inclusiv cu privire la un nou parteneriat în domeniul apărării și la un acord de liber schimb pe care cele două țări au început să îl discute în ianuarie.

Acest lucru are loc în contextul în care Johnson se confruntă cu provocări, după ce un deputat influent i-a cerut joi să demisioneze, iar partidele de opoziție păreau să forțeze o anchetă pentru a stabili dacă premierul a indus în eroare parlamentul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă