16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Elton John a fost omagiat după concertul de la Casa Albă

VIDEO: Elton John a fost omagiat după concertul de la Casa Albă

Președintele Joe Biden l-a emoționat până la lacrimi pe Elton John, legenda muzicală, surprinzându-l cu premiul Medalia Națională de Științe Umaniste (n.r. este un premiu american care recunoaște anual mai multe persoane, grupuri sau instituții pentru activitatea care a “aprofundat înțelegerea națiunii în domeniul științelor umaniste, a extins angajamentul cetățenilor noștri în domeniul științelor umaniste sau a contribuit la păstrarea și extinderea accesului americanilor la resurse importante în domeniul științelor umaniste”) la sfârșitul unui concert la Casa Albă.

Superstarul britanic a cântat în fața a aproximativ 2.000 de persoane la Casa Albă, în cadrul lungului său turneu de adio prin Statele Unite.

“La fel ca atât de mulți americani, familia noastră îi iubește muzica”, a spus Biden când l-a prezentat pe cântăreț.

“Cântecele sale ne duc înapoi în timp, ne fac să ne reamintim momente, ne fac ca fiecare zi să fie excepțională și ne ajută să ne conectăm și să prindem viață,” a mai spus Biden.

John, care a refuzat să cânte la învestirea fostului președinte Donald Trump, a acceptat să cânte pentru familia Biden, fiind una dintre cele câteva celebrități mainstream care se întorc la Casa Albă după ani de zile în care au evitat-o.

Prestația sa a făcut parte dintr-o sărbătoare pentru a onora oamenii pe care Casa Albă i-a numit eroi de zi cu zi: asistente medicale, lucrători de urgență și de sănătate mintală, profesori, avocați și activiști LGBTQ+.

La finalul serii, Biden i-a înmânat lui John Medalia Națională de Științe Umaniste.

“Sunt uluit”, a spus John. “Voi prețui acest lucru”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Burduja se anunță candidatul PNL la Primăria Capitalei. VIDEO

Într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, președintele PNL București, este prezentat drept candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei. “Cândva...

Barometrul conexiunilor fixe la internet în România

A fost realizat un studio complex al vitezei internetului furnizat de operatorii din țara noastră. “Studiul nPerf se bazează pe mii de teste efectuate exclusiv...

Scad timpii de așteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coandă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti S.A. anunţă că a finalizat lucrările de modernizare a echipamentelor de procesare a bagajelor de cală pe fluxul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă