31.9 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Donald Trump: Nu mă simțeam așa de bine, acum mă simt...

VIDEO. Donald Trump: Nu mă simțeam așa de bine, acum mă simt mai bine

Donald Trump, președintele SUA, internat în spital cu Covid-19, a ținut să-i liniștească pe americani cu privire la starea sa de sănătate printr-un mesaj video transmis din Spitalul Walter Reed din Bethesda, Maryland, ce poate fi vizionat AICI.

 „Am venit aici, nu mă simţeam aşa de bine, acum mă simt mai bine. Lucrăm din greu pentru a mă recupera. Mă voi întoarce, cred că mă voi întoarce curând, şi sunt nerăbdător să termin campania aşa cum am început-o.”, a spus Donald Trump, cu o figură palidă, specifică unui om aflat sub tratament într-o unitate medicală.

Ulterior publicării mesajului video, medicii au anunțat că Donald Trump nu mai are febră și că face progrese mari în a se vindeca însă următoarele 48 de ore sunt vitale pentru președintele SUA.

„Semnele vitale ale preşedintelui din ultimele 24 de ore au fost foarte îngrijorătoare iar următoarele 48 de ore vor fi critice în ceea ce priveşte îngrijirea sa. Nu suntem încă pe un drum clar către o recuperare completă.”, a transmis public Mark Meadows, șeful de personal al Casei Albe, potrivit Reuters.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă