29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalVară afro-cubaneză la Jazz Night Out!

Vară afro-cubaneză la Jazz Night Out!

Artistul cu șapte nominalizări la Premiile Grammy în palmares,  pianistul cubanez Omar Sosa concertează în această vară, pe 30 iunie, la Jazz Night Out.

Artistul va prezenta publicului din România cel mai recent album al său, Ilé. În dialectul etniei Lucumi din Cuba, ”ilé” înseamnă ”acasă”, iar pentru acest album muzicianul își găsește inspirația întorcându-se la rădăcinile Latin Jazz-ului din Cuba natală.

Produsul este unul ce îmbină creativ jazz-ul cu muzica Afro-Cubaneză, stilurile clasice cubaneze fiind readaptate, reinterpretate într-o manieră actuală, cu intermezzo-uri care creează atmosferă, alternațe de tempo, improvizații de pian sau saxofon.

Omar Sosa este însoțit în această fascinantă călătorie muzicală de muzicieni care i-au fost prieteni încă din copilărie, proiectul Quarteto AfroCubano incluzându-i pe Leandro Saint-Hill la saxofon și flaut, Childo Tomas la bas și vocal și pe Ernesto Simson la tobe.

Program

Concertul Omar Sosa Quarteto Afro Cubano are loc pe 30 iunie 2016, ora 20’00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete

Biletele pentru acest eveniment costă 115, 145, 175 de lei în funcție de categorie, și pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro.

 Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts şi Jazz Night Out.

Video https://www.youtube.com/watch?v=FurANnTgVv8

 

Următoarele concerte Twin Arts:

Dhafer Youssef-27 octombrie-Sala Radio

The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini-10 noiembrie-Sala Radio

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă