23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăInternaționalUn polițist a fost împușcat mortal într-o secție din Londra

Un polițist a fost împușcat mortal într-o secție din Londra

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 02:15 în timp ce un individ, care s-a dovedit a fi înarmat, era plasat în arest preventiv la o secţie de poliţie din Croydon.

Lovit de glonţ, agentul de poliţie, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a primit primele îngrijiri la faţa locului, iar apoi a fost transportat la spital, unde a decedat în cursul nopţii.

Suspectul, un tânăr de 23 de ani, a fost şi el împuşcat şi este internat în prezent în stare critică. Surse poliţieneşti precizează că niciun agent nu a deschis focul. BBC a relatat că este posibil ca acesta să fi întors arma asupra lui. O anchetă a fost deschisă în cazul incidentului de la secţia de poliţie din Croydon.

‘Este un incident într-adevăr şocant în care unul dintre colegii noştri şi-a pierdut viaţa în cele mai tragice circumstanţe’, a spus şefa poliţiei din Londra, Cressida Dick. ‘Ancheta este de abia la început şi lucrăm pentru a stabili circumstanţele din jurul acestui incident. Vă vom oferi informaţii suplimentare actualizate atunci când le vom avea’, a adăugat ea.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă