34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăInternaționalUltimele bilete pentru concertul SUEDE de la Bucureşti

Ultimele bilete pentru concertul SUEDE de la Bucureşti

Ultimele bilete pentru concertul SUEDE de la Bucureşti de pe 4 iunie mai pot fi achiziţionate la preţuri reduse doar până duminică, 17 aprilie, online la Eventim.ro şi din reţelele Eventim. Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţ în funcţie de poziţia în arenă: 100, 130 şi 150 lei. Începând de luni, 18 aprilie, preţurile biletelor vor fi majorate astfel: 130, 160 şi 180 lei, potrivit unui comunicat de presă din partea organizatorilor.
  
 SUEDE, una dintre cele mai influente şi mai de succes trupe britanice de rock alternativ,  va concerta în premieră în România pe data de 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti.
  
 Concertul face parte din turneul de reunire al trupei, care anul trecut a revenit pe scenă după o pauză de 7 ani. În anul 2003, după 14 ani de carieră fulminantă, cinci albume de studio, trei compilaţii, trei DVD-uri şi 21 de single-uri, trupa SUEDE se destrăma, iar membrii trupei se concentrează pe propriile proiecte solo. Solistul şi liderul Brett Anderson formează trupa The Tears împreună cu fostul coleg Bernard Butler cu care a scos un album în 2005, după care lansează trei albume solo. În 2007 Anderson a cântat la Bucureşti în deschiderea concertului formaţiei Muse, interpretând atât piese lansate că artist solo, cât şi hituri SUEDE, precum „Beautiful Ones” sau „Everything Will Flow”. Concertul SUEDE din 04 iunie 2011 este produs de One Event. 
  
  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă