21.7 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăInternaționalTrupa de flamenco Los Vivancos, pe 8 martie 2011, la Bucureşti

Trupa de flamenco Los Vivancos, pe 8 martie 2011, la Bucureşti

Trupa de flamenco Los Vivancos va susţine un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8 martie 2011, în cadrul turneului mondial “7 Hermanos”, care include 500 de oraşe din 35 de ţări, informează Mediafax.

Trupa Los Vivancos este formată din şapte fraţi. Educaţi în diverse oraşe din lume, unde au călătorit cu întreaga familie – 39 de fraţi şi surori -, ei şi-au susţinut pasiunea pentru flamenco încă din copilărie, încurajaţi de tatăl lor, Pedro Vivanco, un mare dansator al epocii sale, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

De-a lungul timpului, familia Vivanco s-a mutat din Spania în Olanda, iar mai apoi în Canada, unde toţi cei 39 de copii au fost crescuţi într-un mediu cultural şi sportiv.

Cei şapte fraţi ştiu fiecare cel puţin patru limbi străine, pot cânta la cel puţin două instrumente muzicale şi au cu toţii centura neagră la karate. Fără ca acestea să fie suficiente, fraţii au fost motivaţi întotdeauna să fie cei mai buni în toate domeniile alese de ei. Au dovedit a fi foarte talentaţi, având ocazia să danseze împreună cu Joaquin Cortes, Baletul Roial Scoţian sau Rafael Aguilar.

Los Vivancos au dansat în spectacole organizate de Antonio Banderas, Mylene Farmer (230.000 de spectatori în 13 spectacole), Lola Ponces şi Gio ‘Di Tonno (au câştigat cu ei festivalul de la San Remo), au fost premiaţi cu “Gran Teatro La Fenice de Venecia Award” şi “Jerome Medrano Special Award” de către prinţesa Stéphanie de Monaco, au fost modele pentru D&G, Hugo Boss sau Vogue şi au cântat ca instrumentişti pentru cele mai bune orchestre europene.

Toţi cei şapte fraţi sunt absolvenţi ai secţiei de dans a Conservatorului din Barcelona. După terminarea studiilor fiecare dintre fraţi a plecat în lume pentru a se perfecţiona în dans şi interpretare muzicală la cele mai bune şcolii sau companii de spectacole.

În anul 2004, după o reuniune de familie, ei au hotărât să rămână împreună şi să înfiinţeze o companie de dans ce îşi propune să revoluţioneze flamenco, un dans şi o muzică reprezentative pentru cultura spaniolă. Coregrafia şi stilul lor provocator, debordând de sexualitate şi de spectaculos îi recomandă pe Los Vivancos a fi cea mai bună trupă de flamenco a momentului şi una dintre cele mai bune companii de dans din lume.

Cei şapte fraţi au doborât toate recordurile cu prima lor producţie, reuşind să danseze pentru peste un milion de spectatori din toată lumea.

Cele mai citite

Sebastian Burduja, despre solidaritate și spirit de echipă

Sebastian Burduja, ministrul energiei, invitat în podcastul Stakeborg, și întrebat ce carte ar fi viața lui, spune că un capitolul din prezent l-ar numi...

“Remember me – Eterna strălucire a uitării”, regia Monicăi Pop. PREMIERA pe 15 si 29 Aprilie la Teatrul Național

Remember me - Eterna strălucire a uitării  își va aștepta primii spectatori în 15 și 29 aprilie, fiind găzduit de Teatrul Național București (Sala...

Ministerul Finanțelor lansează o nouă emisiune de titluri de stat TEZAUR cu dobânzi neimpozabile, din 15 aprilie

Românii pot investi, începând de luni, 15 aprilie, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă