19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalTrump spune că pieţele s-ar "prăbuşi" dacă el ar fi destituit

Trump spune că pieţele s-ar “prăbuşi” dacă el ar fi destituit

“Dacă aş fi vreodată destituit, cred că pieţele s-ar prăbuşi, iar fiecare ar deveni mai sărac”, a afirmat Trump ca răspuns la o întrebare în timpul unei emisiuni transmise joi de postul de televiziune Fox.

“Nu ştiu cum ar putea fi destituit cineva care face o muncă grozavă”, a adăugat el.

Presiunea este tot mai mare asupra preşedintelui american după ce fostul său avocat personal Michael Cohen a afirmat sub jurământ că a cumpărat, la solicitarea lui Donald Trump, tăcerea a două presupuse prostituate “pentru a influenţa alegerile” prezidenţiale din 2016.

Michael Cohen, acuzat de încălcarea legislaţiei privind finanţarea campaniilor electorale, a pledat vinovat în cadrul unui acord cu autorităţile, care l-ar putea face să colaboreze cu procurorul special Robert Mueller, însărcinat cu sensibila anchetă privind presupusa implicare a Rusiei în alegeri.

Casa Albă a dat asigurări încă de miercuri că Trump “nu este deloc îngrijorat” de eventuale dezvăluiri pe care le-ar putea face Michael Cohen.

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă