22.8 C
Bucureศ™ti
miercuri, 4 septembrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalTROOPER lanseazฤƒ mรขine albumul โ€žVOODOOโ€ รฎntr-un format inedit

TROOPER lanseazฤƒ mรขine albumul โ€žVOODOOโ€ รฎntr-un format inedit

TROOPER, lanseazฤƒ mâine cel de-al ลŸaselea album de studio, intitulat „Voodoo.” Lansarea concide cu primul concert din turneul „Voodoo”, ce va avea loc in clubul „Heaven’s Hell” din Constanลฃa.

 Noul album are 16 piese ลŸi un bonus track ลŸi va fi disponibil într-un format special, ediลฃie limitatฤƒ: o pฤƒpuลŸฤƒ voodoo, care va conลฃine un memory stick personalizat, pe care se regฤƒsesc piesele (atât in format wave, cât ลŸi mp3), artwork-ul albumului ลŸi un concert în studio, în format video, susลฃinut de formaลฃie ลŸi completat cu impresii despre fiecare piesฤƒ de pe acest album. Acest format în ediลฃie limitatฤƒ va fi disponibil la concertele formaลฃiei ลŸi pe site-ul oficial, www.trooper.ro. Pretul este 30 de lei. Începând de mâine, 30 septembrie, albumul va fi disponibil si pe internet, la download, pe www.metalhead.ro ลŸi www.bestmusic.ro.

 Alin Dincฤƒ, aka Coiotu’, solistul trupei declarฤƒ: „Existฤƒ ceva emoลฃii, ลŸi este foarte normal sฤƒ fie aลŸa. Suntem niลŸte oameni noi, într-o lume veche. Sperฤƒm ca noul concept ลŸi noua prezentare sฤƒ fie din nou pe placul minunaลฃilor prieteni ai formaลฃiei, din toatฤƒ ลฃara.

Ca de fiecare datฤƒ, un nou turneu înseamnฤƒ un nou început. Cฤƒutฤƒm sฤƒ ne reinventฤƒm de fiecare datฤƒ ลŸi sฤƒ aducem lucruri noi în faลฃa oamenilor. Pânฤƒ acum se pare cฤƒ am reuลŸit. Suntem nerฤƒbdฤƒtori sฤƒ pornim atacul Voodoo asupra României.”

 Turneul debuteazฤƒ la Constanลฃa, pe 30 septembrie, în clubul Heaven’s Hell ลŸi va cuprinde urmฤƒtoarele oraลŸe:

            30 septembrie – Constanลฃa – Heaven’s Hell;

            07 octombrie – Câmpina – club Live;

            08 octombrie – TârgoviลŸte – La Scriitori;

            14 octombrie – IaลŸi – Bar Hand;

            15 octombrie – Bacฤƒu – Stage;

            11 noiembrie – Galaลฃi – Club Zodiar;

            18 noiembrie – Buzฤƒu – T’essence Club;

            24 noiembrie – Sibiu – Sfera;

            25 noiembrie – Cluj – Irish & Music Pub;

            26 noiembrie – TimiลŸoara – Daos;

            08 decembrie – BucureลŸti – Silver Church;

            10 decembrie – BraลŸov – Rockstadt.

Biletele se gฤƒsesc în locaลฃiile care gฤƒzduiesc evenimentele, iar pentru concertul din BucureลŸti sunt disponibile pe www.biletoo.ro, www.blt.ro ลŸi în reลฃeaua Biletoo.

Cele mai citite

India va monitoriza lacurile glaciare pentru a evita inundaศ›iile provocate de acestea

Guvernul indian instaleazฤƒ รฎn Himalaya (nord) un sistem de monitorizare ลŸi avertizare de ultimฤƒ generaลฃie pentru a limita riscurile de inundaลฃii cauzate de ruptura...

Zelenski รฎl va demite pe Dmitro Kuleba, ministrul de externe. Cine รฎi va lua locul

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, urmeazฤƒ sฤƒ fie demis, au declarat, pentru Ukrainskaia Pravda, surse din anturajul preลŸedintelui Volodimir Zelenski, conform cu breakingthenews.net. Potrivit...

India va monitoriza lacurile glaciare pentru a evita inundaศ›iile provocate de acestea

Guvernul indian instaleazฤƒ รฎn Himalaya (nord) un sistem de monitorizare ลŸi avertizare de ultimฤƒ generaลฃie pentru a limita riscurile de inundaลฃii cauzate de ruptura...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ