11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăInternaționalTopul filmelor în box office-ul românesc de weekend

Topul filmelor în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Focus", cu Will Smith şi Margot Robbie în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 631.915,96 de lei şi 31.957 de spectatori, de vineri până duminică.

În lungmetrajul "Focus", de Glenn Ficarra şi John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. 

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend a debutat filmul SF "Chappie", distribuit de InterComFilm Distribution, cu încasări de 456.154 de lei şi 24.419 spectatori, potrivit cinemagia.ro. Acest film SF, regizat de cineastul Neill Blomkamp, în care joacă Sigourney Weaver, Hugh Jackman, Dev Patel şi Sharlto Copley, prezintă revolta populaţiei Terrei dintr-un viitor îndepărtat împotriva unei poliţii complet robotizate.

Pe locul al treilea s-a clasat "Ispita/ The Loft", de Erik Van Looy, cu 331.797,3 lei şi 16.613 spectatori. Filmul, care îi are în distribuţie pe Wentworth Miller, Karl Urban, James Marsden şi Eric Stonestreet, spune povestea a cinci bărbaţi însuraţi care închiriază împreună o mansardă în centrul oraşului, pe care o transformă într-un loc al plăcerilor interzise şi al fanteziilor dincolo de orice limită. Dar fanteziile se transformă în coşmar când descoperă cadavrul unei femei în apartament şi îşi dau seama că unul dintre ei este sigur implicat în acea crimă. Lungmetrajul este distribuit de Ro Image 2000 Prorom.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend s-a clasat pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", de Andy şi Lana Wachowski, cu încasări de 145.834,37 de lei. Pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", distribuită de Freeman Entertainment, prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moştenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colţ al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos. Lungmetrajul a fost vizionat de 6.650 de spectatori de vineri până duminică.

Animaţia 3D "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water" a coborât două poziţii şi a ajuns pe locul al cincilea, cu încasări de 137.432,34 de lei. Filmul este regizat de Paul Tibbitt şi spune povestea lui SpongeBob şi a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera reţeta secretă pentru prepararea sendvişului Krabby Patty, ce a fost furată de piratul Burger Beard. Lungmetrajul, distribuit de Ro Image 2000, a fost vizionat în weekend de 7.429 de spectatori.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă