28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăInternaționalThe Mission Dance Weekend

The Mission Dance Weekend

Weekendul acesta, celor care au chef de dans, muzică bună şi de un spectacol vizual pe măsură le recomand să se urce în tren sau în maşini. Destinaţia? Plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Motivul? The Mission Dance Weekend 2010.

Tiësto este capul de afiş al zilei de 
6 august. La cei 41 de ani ai săi, Tiësto este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai mu­zicii trance. Ascensiunea spre faimă a început-o în 2000, iar între anii 2002 şi 2004 a primit din partea revistei DJ Magazine 
titlul de „World’s No. 1 DJ” de trei ori consecutiv. În 2004 a cântat la ceremonia de des­chidere a Jocurilor Olimpice de Vară, în Atena, Grecia, fiind primul artist care a cântat live pe scenă la Olimpiadă. Tot vi­neri mai urcă pe scenă şi Snatt & Vix, promotori ai genurilor trance şi progressive în România.

Sâmbătă atracţia serii o reprezintă Fatboy Slim care va mixa live pentru a treia oară la noi în ţară. Este considerat unul dintre pionierii stilului electronic dance, şi până acum a lansat şase albume de studio şi patru albume live. MTV l-a premiat în total de nouă ori, de trei ori pentru videoclipul single-ului „Praise You” în 2001 şi de şase ori pentru videoclipul melodiei „Wea­pon of Choice” El va împărţi scena în ace­eaşi seară cu Bogand şi cu băieţii de la Khidja şi soundul lor experimental. Efec­tele vizuale pentru ambele seri vor fi asigurate de Corruptdream.

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 80 de lei pentru fiecare seară în parte, la intrare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă