11.3 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăInternaționalŞtefan Gheorghiu, fost concurent la "Vocea României", şi-a lansat primul album

Ştefan Gheorghiu, fost concurent la “Vocea României”, şi-a lansat primul album

Ştefan Gheorghiu, concurent în echipa Loredanei în cel de-al doilea sezon al show-ului “Vocea României”, şi-a lansat primul album – “Beginnings”, informează Pro TV, conform Mediafax.

Ştefan Gheorghiu şi-a făcut deja debutul în muzică. Joi seară, acesta şi-a lansat primul album solo, într-un eveniment la care a avut alături peste 250 de prieteni.

Odată cu această lansare, Ştefan a venit şi cu un nume de scenă, J.C Jones, nume cu care va apărea de acum înainte în faţa publicului.

“Evenimentul de lansare a avut loc la Arenele Romane şi mă bucur că am avut alături peste 250 de prieteni, printre care şi colegi de la ‘Vocea României’: Ciprian Teodorescu, Ana Maria Alexie, Cristina Caramarcu, Daria Corbu, Nicoleta Gavriliţă şi Camelia Marinescu. O premieră a fost faptul că întregul eveniment a fost transmis în direct pe Facebook, aşa că i-am putut avea alături şi pe cei care nu au putut ajunge fizic”, a spus Ştefan.

Albumul va apărea pe piaţă imediat după Anul Nou şi va conţine coveruri după Frank Sinatra, Joe Cocker, Dean Martin, Michael Buble, Bryan Adams şi Michael Bolton, dar şi o piesă specifică sărbătorilor. O surpriză de pe album sunt cele două duete cu Magdalena Cichirdan şi Camelia Marinescu, două foste concurente de la “Vocea României”.

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul “Vocea României” de la Pro TV îşi va desemna câştigătorul. În marea finală se vor lupta Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de “Vocea României”. Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.

 

Cele mai citite

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...

Polițiști români și britanici vor coopera împotriva traficului de droguri. Ministrul român de Interne anunță și “reformarea” Academiei de Poliție

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Criminalității Organizate – National Crime Agency (NCA) din Marea Britanie,...

Cine e candidatul surpriză al PNL la Primăria Ploiești

Organizația PNL Prahova a rămas cu ochii în soare după ce actualul edil liberal al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că va candida...
Ultima oră
Pe aceeași temă