10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalSportivii de la Jocurile Olimpice au primit deserturi speciale de Valentine's Day

Sportivii de la Jocurile Olimpice au primit deserturi speciale de Valentine’s Day

Sportivii de la Jocurile Olimpice de airnă Beijing 2022 au fost răsfățați de Valentine’s Day, Ziua Internațională a Îndrăgostiților. Aceștia au primit deserturi speciale în formă de inimi roșii, care au mers perfect cu tema zilei.

Sportivii de la Jocurile Olimpice au sărbătorit de Valentine’s Day

Ciocolată de culoare roz care curge dintr-o fântână, acadele în formă de inimă și prăjitură cu petale de trandafir. Așa au fost întâmpinați astăzi sportivii olimpici de la Beijing. Cu siguranță este Ziua Îndrăgostiților la unul dintre hotelurile „în buclă închisă” pentru mass-media și personalul de la Jocurile Olimpice de iarnă.

„Pentru că 14 februarie este Ziua Internațională a Îndrăgostiților, așa că am făcut produse de patiserie tradiționale. Este mai ales despre crearea unei atmosfere de Ziua Îndrăgostiților. Avem trandafiri, toate prăjiturile sunt în formă de inimă, la fel și deserturile, după cum vedeți pe prăjituri avem tot felul de modele în formă de trandafiri. Acum, străinii care vin din străinătate se pot simți la fel ca și cum ar fi alături de cei dragi.”, a spus patiserul Wei Xijun.

Patiserul restaurantului Nanshanli Condotel, Wei Xijun, a spus că dorește să creeze o atmosferă festivă pentru oaspeții săi străini. Mii de sportivi, personal și mass-media care au intrat în balonul protejat de COVID-19 pentru Jocurile Olimpice sunt de așteptat să adere la purtarea constantă a măștilor. De asemena, aceștia sunt obligați să păstreze distanța socială.

Dar, pentru a încerca să le ridice moralul, personalul de la Nanshanli Condotel din munții Zhangjiakou a oferit deserturilor de la bufet o schimbare.

„Ma face să mă simt bine, sunt atât de drăguți și mă face să mă gândesc la cei dragi de acasă. Îmi oferă un mod distractiv de a sărbători”, a declarat specialistul în date Tara Kelly, care a fost la Jocurile Olimpice lucrând pentru cronometrul oficial Omega.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...
Ultima oră
Pe aceeași temă