25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalSerialul "The Newsroom" se va încheia după cel de-al treilea sezon

Serialul „The Newsroom” se va încheia după cel de-al treilea sezon

Serialul „Redacţia/ The Newsroom”, despre culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, va lua sfârşit odată cu sezonul al treilea, ce va fi difuzat în toamnă, informează Mediafax.

Această dramă, creată de scenaristul Aaron Sorkin, premiat cu Oscar în 2011 pentru adaptarea scenariului peliculei „Reţeaua de socializare/ The Social Network”, integrează evenimente sociale şi politice din viaţa reală cu activitatea redacţiei de ştiri a unui post de televiziune fictiv, ACN.

Spre deosebire de drama pentru televiziune „Viaţa la Casa Albă/ The West Wing”, de Aaron Sorkin, distinsă cu trei Globuri de Aur şi 26 de premii Emmy, serialul „Redacţia” nu a mai avut acelaşi succes, fiind criticat pentru prezentarea într-o lumină ipocrită a atmosferei dintr-o redacţie de ştiri.

Cu toate că Jeff Daniels, interpretul prezentatorului de ştiri Will McAvoy, a câştigat un premiu Emmy pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic, primul sezon al serialului a primit doar trei nominalizări la prestigiosul premiu, printre care Jane Fonda pentru cea mai bună actriţă invitată într-un serial dramatic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă