8.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăInternaționalSebastian Ghiţă vrea să-l dea în judecată pe Vântu

Sebastian Ghiţă vrea să-l dea în judecată pe Vântu

Membrii Consiliului de Administraţie al Asesoft vor depune plângeri penale împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu şi a asociaţilor lui, din cauza “ameninţărilor” care le-au fost adresate, se arată într-un comunicat de presă al companiei, citat de Mediafax.

În cadrul discuţiilor “tensionate” dintre cele acţionarii Asesoft şi Sorin Ovidiu Vântu, omul de afaceri ar fi insistat ca Asesoft să schimbe condiţile contractului  de management şi “să semnăm un act adiţional care să le permită exercitarea de ingerinţe în activitatea editorială“, se arată în comunicatul Asesoft.

“A fost realmente surprinzător pentru noi să constatăm că, în absenţa unor rezultate în cadrul discuţiilor, domnul Sorin Ovidiu Vântu şi asociaţii săi au decis să utilizeze metode profund imorale şi total în faţa legii, precum: şantajul şi ameninţarea“, susţine compania.

Membrii Consiliului de Administraţie ai Asesoft spun că au înţeles că au de-a face “cu un grup mafiot, coordonat de domnul Sorin Ovidiu Vântu, care este implicat în activităţi de crimă organizată (spălare de bani, escrocherie, şantaj, utilizarea sau ameninţarea cu utilizarea violenţei fizice etc.)”, potrivit comunicatului citat de Mediafax.

Compania Asesoft susţine că, până în prezent, a acţionat în interesul Realitatea Media, încercând să protejeze investiţia de peste 10 milioane de euro şi că nu s-a implicat în politica editorială a televiziunii, aşa cum susţinea comunicatul de joi seară, postat pe site-ul Realitatea.net.

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă