19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăInternaționalScully din "Dosarele X" este bisexuală

Scully din “Dosarele X” este bisexuală

Actriţa Gillian Anderson, cunoscută publicului din serialul “Dosarele X”, a declarat pentru revista “Out” că a avut relaţii cu persoane de acelaşi sex şi încă mai întreţine astfel de legături, cu toate că este implicată într-o relaţie serioasă cu un bărbat, potrivit publicaţiei Daily Mail.

Anderson (43 ani), aleasă cea mai sexi femeie în 1996, a declarat revistei pentru gay şi lesbiene “Out” că a avut o relaţie cu o lesbiană o perioadă lungă de timp, când era în liceu. “Dacă mă gândeam că sunt 100% gay, poate că ar fi fost o experienţă cu totul diferită”, povesteşte actriţa, care, în adolescenţă, a fost atrasă atât de bărbaţi, cât şi de femei.

Ea a avut primul flirt cu tentă lesbiană în adolescenţă, când a fost şi obligată să se mute din oraşul natal, Londra, din cauza relaţiei cu o femeie. “Mutarea din Londra într-un oraş mic republican ca Grand Rapids a fost ca un şoc. Credeam că o să fie numai soare şi totul o să fie numai o bucurie”,  a povestit actriţa.

În interviul acordat publicaţiei “Out”, Anderson a discutat şi despre moartea fratelui ei la numai 30  de ani, din cauza unei tumori pe creier. “Discuţia cu el m-a pus pe gânduri în legătură cu adevărul din viaţă şi conştiinţa, lucruri care înainte nu ma preocupau”, a mărturisit actriţa.

Gillian Anderson are acum trei copii (Piper Maru, 17 ani, Oscar, 5 ani şi Felix, 3 ani), a fost căsătorită de două ori, iar, în prezent, partenerul ei de viaţă este muzicianul Mark Griffiths.

Cele mai citite

JYSK a lansat colecția de mobilier și accesorii de grădină pentru vara 2024

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK a prezentat noua colecție de mobilier...

Plafonarea prețurilor la energie și gaze, suportată de companii. Statul le decontează cu întârziere facturile plafonate

Plafonarea prețurilor la gaze și energie a dat peste cap inclusiv afacerile furnizilor care sunt nevoiți să suporte din propriul buget facturile mai mici...

De ce a ratat Iulian Dumitrescu Grand Prix-ul de la Monaco

Prin faptul că i s-a prelungit, săptămâna trecută, controlul judiciar impus la 1 februarie 2024, baronul liberal de Prahova, Iulian Dumitrescu, a ratat...
Ultima oră
Pe aceeași temă