18.9 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăInternaționalScully din "Dosarele X" este bisexuală

Scully din “Dosarele X” este bisexuală

Actriţa Gillian Anderson, cunoscută publicului din serialul “Dosarele X”, a declarat pentru revista “Out” că a avut relaţii cu persoane de acelaşi sex şi încă mai întreţine astfel de legături, cu toate că este implicată într-o relaţie serioasă cu un bărbat, potrivit publicaţiei Daily Mail.

Anderson (43 ani), aleasă cea mai sexi femeie în 1996, a declarat revistei pentru gay şi lesbiene “Out” că a avut o relaţie cu o lesbiană o perioadă lungă de timp, când era în liceu. “Dacă mă gândeam că sunt 100% gay, poate că ar fi fost o experienţă cu totul diferită”, povesteşte actriţa, care, în adolescenţă, a fost atrasă atât de bărbaţi, cât şi de femei.

Ea a avut primul flirt cu tentă lesbiană în adolescenţă, când a fost şi obligată să se mute din oraşul natal, Londra, din cauza relaţiei cu o femeie. “Mutarea din Londra într-un oraş mic republican ca Grand Rapids a fost ca un şoc. Credeam că o să fie numai soare şi totul o să fie numai o bucurie”,  a povestit actriţa.

În interviul acordat publicaţiei “Out”, Anderson a discutat şi despre moartea fratelui ei la numai 30  de ani, din cauza unei tumori pe creier. “Discuţia cu el m-a pus pe gânduri în legătură cu adevărul din viaţă şi conştiinţa, lucruri care înainte nu ma preocupau”, a mărturisit actriţa.

Gillian Anderson are acum trei copii (Piper Maru, 17 ani, Oscar, 5 ani şi Felix, 3 ani), a fost căsătorită de două ori, iar, în prezent, partenerul ei de viaţă este muzicianul Mark Griffiths.

Cele mai citite

Șeful CE nu va exclude cooperarea cu parlamentarii de extremă-dreapta ai Europei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns din nou criticilor care au denunţat disponibilitatea sa de a coopera cu grupurile de dreapta...

MAE informează că toţi cei șase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie

Ministerul Afacerilor Externe(MAE) a anunțat, sâmbătă, că toţi cei șase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie, potrivit gandul.ro. MAE informează...

Reforma poliției americane s-a amânat chiar și la patru ani de la decesul lui George Floyd

Moartea lui George Floyd a devenit un strigăt de mobilizare pentru echitate și justiție rasială, dar patru ani mai târziu, calea spre o reformă...
Ultima oră
Pe aceeași temă