25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalScorpions, la Bucureşti, în cadrul turneului de adio

Scorpions, la Bucureşti, în cadrul turneului de adio

Trupa Scorpions a confirmat prezenţa la Bucureşti pe 9 iunie, în cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena. Scorpions şi-au anunţat retragerea glorioasă din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant „Get Your Sting And Blackout World Tour”,  început în 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfârşitul anului 2012. Începând din 7 iunie în Bucureşti, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions, pentru ca în 9 iunie românii să fredoneze alături de marii artişti versurile din „Wind of Change”, „Still Loving You” şi alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.
 
 Membrii Scorpions vor ajunge în Bucureşti cu două zile înainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmând că la aeroport să fie aşteptaţi de 5 limuzine.
 
 Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti”, a declarat Sorin Săraru, din partea organizatorilor.
 
 Preţurile biletelor vor fi următoarele: 128 lei în Gazon B, 190 lei în Gazon A, 265 lei în faţa scenei, în sectorul Golden Circle şi 350 lei la Tribună. 

 Întrucât în cadrul acestui turneu trupa Scorpions îşi ia adio de la fanii săi, organizatorii lansează o campanie promoţională în primele 4 zile de vânzare a biletelor.
 În perioada 10-13 februarie vor fi puse în vânzare câte 500 de bilete la preţuri promoţionale, reduse cu 15%, în sectoarele Golden Circle şi Gazon A. Aceste bilete reduse se vor putea cumpără doar de la magazinul BILETOO aflat în Unirea Shopping Center.   

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă