26.2 C
Bucureศ™ti
miercuri, 4 septembrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalScorpions, la BucureลŸti, รฎn cadrul turneului de adio

Scorpions, la BucureลŸti, รฎn cadrul turneului de adio

Trupa Scorpions a confirmat prezenลฃa la BucureลŸti pe 9 iunie, în cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena. Scorpions ลŸi-au anunลฃat retragerea glorioasฤƒ din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant „Get Your Sting And Blackout World Tour”,  început în 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfârลŸitul anului 2012. Începând din 7 iunie în BucureลŸti, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaลฃiei Scorpions, pentru ca în 9 iunie românii sฤƒ fredoneze alฤƒturi de marii artiลŸti versurile din „Wind of Change”, „Still Loving You” ลŸi alte melodii devenite adevฤƒrate legende ale muzicii.
 
 Membrii Scorpions vor ajunge în BucureลŸti cu douฤƒ zile înainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmând cฤƒ la aeroport sฤƒ fie aลŸteptaลฃi de 5 limuzine.
 
 Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult sฤƒ îi aducem pentru ultima oarฤƒ la BucureลŸti”, a declarat Sorin Sฤƒraru, din partea organizatorilor.
 
 Preลฃurile biletelor vor fi urmฤƒtoarele: 128 lei în Gazon B, 190 lei în Gazon A, 265 lei în faลฃa scenei, în sectorul Golden Circle ลŸi 350 lei la Tribunฤƒ. 

 Întrucât în cadrul acestui turneu trupa Scorpions îลŸi ia adio de la fanii sฤƒi, organizatorii lanseazฤƒ o campanie promoลฃionalฤƒ în primele 4 zile de vânzare a biletelor.
 În perioada 10-13 februarie vor fi puse în vânzare câte 500 de bilete la preลฃuri promoลฃionale, reduse cu 15%, în sectoarele Golden Circle ลŸi Gazon A. Aceste bilete reduse se vor putea cumpฤƒrฤƒ doar de la magazinul BILETOO aflat în Unirea Shopping Center.   

Cele mai citite

Ministrul Energiei conduce prima ศ™edinศ›ฤƒ a Comandamentului de iarnฤƒ

Romรขnia are deja asigurat stocul de gaze pentru iarnฤƒ, รฎn proporศ›ie de 90% รŽn ศ™edinศ›a primului Comandament de iarnฤƒ din acest an, se vor analiza...

Percheziศ›ii la domiciliul fostului profesor SNSPA Alfred Bulai, suspectat de hฤƒrศ›uire sexualฤƒ. Sociologul urmeazฤƒ sฤƒ fie audiat

Procurorii Parchetului de pe lรขngฤƒ Judecฤƒtoria Sectorului 1 au desfฤƒศ™urat miercuri trei percheziศ›ii domiciliare รฎn cadrul unei anchete care รฎl vizeazฤƒ pe Alfred Bulai,...

Nisipul Saharei peste Carpaศ›i: Valul de praf saharian revine

Meteorologii avertizeazฤƒ cฤƒ prezenศ›a acestui praf deศ™ertic o vom simศ›i pรขnฤƒ vineri dimineaศ›ฤƒ Un val de praf din zona deลŸertului Karakum, va rฤƒmรขne deasupra Romรขniei,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ