19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternațional"Saw 3D", noul lider al box-office-ului din SUA

„Saw 3D”, noul lider al box-office-ului din SUA

Filmul „Saw 3D”, al şaptelea din cea mai populară serie horror a ultimilor ani, conduce în clasamentul încasărilor din SUA, cu 24,2 milioane de dolari realizaţi în primul weekend de proiecţie în cinematografe, anunţă presa internaţională, potrivit NewsIn.

Din distribuţia peliculei nu lipseşte actorul Tobin Bell, interpretul maleficului personaj obsedat să pună capcane în calea celor nedemni, în opinia lui, să mai trăiască.

Seria „Saw”, inaugurată în 2004, este considerată revoluţionară în primul rând datorită scenariilor pe cât de inventive, pe atât de infricoşătoare, încheiate invariabil cu un deznodământ aproape imposibil de anticipat. Primul film cu acest titlu a avut un buget estimat la 1,2 milioane de dolari şi a realizat, numai în SUA, încasări de peste 60 de milioane de dolari din vânzarea de bilete.

Pe locul 2 în box-office-ul american de weekend se află un alt horror, „Paranormal Activity 2” (16,5 milioane de dolari încasări), care a fost lider în weekend-ul precedent.

Al treilea film în topul încasărilor din SUA este ocupat de comedia „Red” (10,8 milioane), în care joacă Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman şi John Malkovich.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă