19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalSam Mendes va regiza următorul film din seria "James Bond"

Sam Mendes va regiza următorul film din seria „James Bond”

Cineastul britanic Sam Mendes, cunoscut pentru pelicule ca „American Beauty”, „Road to Perdition” sau „Revolutionary Road”, va regiza noul film „James Bond”, al 23-lea din seria despre aventurile agentului 007, anunţă presa internaţională, potrivit NewsIn.

Filmările ar urma să fie făcute anul viitor, în Marea Britanie, astfel încât pelicula să poată fi lansată în cinematografe în 2012.

Mendes ar urma să se mute anul viitor, cu „arme şi bagaje”, în Anglia, pentru a se dedica acestui proiect, potrivit unor apropiaţi ai săi.

La un moment dat, realizarea noului film „James Bond” era pusă sub semnul întrebării din pricina problemelor financiare ale studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). În cele din urmă, cei de la MGM au ales, se pare, ca filmul să fie realizat în parteneriat cu o casă de producţie care, în schimbul a jumătatea din drepturile asupra filmului, va acoperi costurile de realizare.

Tot în Anglia şi tot anul viitor, Mendes ar urma să pună în scenă, la Old Vic Theatre, „Richard al III-lea” de Shakespeare, cu Kevin Spacey în rolul principal.

În vârstă de 45 de ani, Sam Mendes are în palmares un Oscar, câştigat în 2000 pentru drama „American Beauty”, şi alte 26 de premii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă