8.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalRegina Elisabeta a Marii Britanii, bolnavă de COVID. Reacția premierului

Regina Elisabeta a Marii Britanii, bolnavă de COVID. Reacția premierului

Regina Elisabeta a Marii Britanii, 95 de ani, a fost testată pozitiv de COVID-19, anunță oficialii de la Palatul Buckingham.

,,Majestatea Sa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, dar își va continua sarcinile ușoare la Windsor săptămâna viitoare”, mai spun reprezentanții Casei Regale.

Regina Elisabeta va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile primite de la medici, mai precizează sursa menționată.

Prințul Charles și ducesa de Cornwall au fost, recent, testați pozitiv cu COVID-19.

Jurnaliștii de la publicația The Sun notează că Regina Elisabeta a II-a ar fi contractat virusul chiar de la fiul său, prințul Charles.

Reacția premierului Boris Johnson

De cealaltă parte, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este convins că această pandemie de COVID nu va dispărea prea repede, însă este optimist că omenirea va supraviețui mai ușor datorită vaccinului și altor tratamente descoperite recent.

,,Covidul nu va dispărea brusc și trebuie să învățăm să trăim cu acest virus și să continuăm să ne protejăm fără a ne restricționa libertățile.

Am construit protecții puternice împotriva acestui virus în ultimii doi ani prin lansarea vaccinului, teste, noi tratamente.”, a declarat Boris Johnson.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Fiscul vânează vânzătorii de flori, în perioada Mărțișor – Ziua Femeii

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) desfășoară, în perioada 29 februarie - 8 martie a.c., activități de monitorizare și control a contribuabililor...

Dezvăluiri ClothOff, aplicația de pornografie deepfake

O investigație exclusivă realizată de Guardian pentru seria de podcasturi Black Box dezvăluie numele conectate la aplicația care a generat imagini nonconsensuale ale...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...
Ultima oră
Pe aceeași temă