Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rebelii Huthi. Drone contra Aramco

Două din principalele instalații petroliere din Arabia Saudită au fost țintele unui atac cu drone, revendicat de rebelii huthi din Yemen.

Share

Gabriela Anghel 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2019 - 09:15

Dronele au atacat sâmbătă cea mai mare instalație de tratare a petrolului din lume aflată la Abqaiq, în regatul saudit și importantul zăcământ petrolier Khurais, exploatat de Aramco, provocând un incendiu enorm la un transformator esențial în aprovizionarea energetică mondială. Un purtător de cuvânt militar al rebelilor huthi din Yemen a declarat că rebelii au lansat 10 drone pentru atacarea țintelor respective și a precizat că atacurile vor continua ca represalii la loviturile aeriene ale coaliției condusă de Arabia Saudită care intervine în Yemen pentru a susține forțele proguvernamentale.

 

Comentarii

loading...