15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăInternaționalProgram In Culise 10-16 Ianuarie

Program In Culise 10-16 Ianuarie

După 1 ianuarie, preţurile se vor schimba: pentru producţiile În Culise (Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu, Spectatorul Condamant la Moarte, Scrisori către Rita, Aşa se întâmplă cu toţi oamenii obişnuiţi, Trei piese scurte fără sex, Conversaţii cu mafia, Feromonii, Frumoasa călătoria a urşilor panda, Spectatorul Condamnat la Moarte) biletul va costa 30 lei, iar pentru spectacolele invitate (Traşi la Xerox, Vânzătorii ambulanţi, Monoloagele Vaginului, O seara furtunoasa) biletul va costa 25 lei.

Vineri, 10 Ianuarie

Ora 19:00

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică

După Ştefan Caraman

Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie/Laura Marin

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h

Preţ bilet: 30 lei

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie/Laurei Marin, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU şi ANDREI

Preţ bilet: 20 lei

Sâmbătă, 11 Ianuarie

Ora 19:00

CONVERSAŢII CU MAFIA – comedie (PREMIERĂ)

De Sam Henry Kass, Traducere Vania Pierşinaru

Cu: Cristian Bajora, Paul Alexandru, Alexandru Minculescu, Ionuţ Iftimiciuc, Laura Marin, Maria Popovici

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Preţ bilet: 30 lei

The Godfather, Once upon a time in America, Goodfellas, Casino, Scarface, American Gangster. Un cap de cal sub cearceaf, mult fum, jocuri de cărţi, pistoale. Bărbaţi puternici şi femei uşoare. Prietenii pe viaţă şi pe moarte. Mafia a fost şi va fi unul dintre subiectele preferate ale scenariştilor. Conversaţii cu mafia este primul spectacol de teatru care te introduce în atmosfera acestei lumi dubioase şi necunoscute. Absurd de comic, de o sinceritate brutală şi profund isteric, spectacolul reuneşte personaje care reprezintă o încântare pentru privitori, reuşind să transmită cum se derulează viaţa unui gangster.

Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU şi RAUL GHEBA

Preţ bilet: 20 lei

Duminică, 12 Ianuarie

Ora 19:00

IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU – comedie

După texte de Matei Vişniec
Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmuş, Ionuţ Iftimiciuc
R: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Preţ bilet: 30 lei

Primul spectacol produs şi montat în spiritul şi urmărind misiunea Teatrului În Culise, având în distribuţie actori tineri, foarte înzestraţi şi curajoşi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Vişniec, Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu propune o altfel de experienţă pentru spectatori. Aceştia vor putea vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranţă şocant şi intrigant.
Spectacolul vorbeşte despre iubire, despre absurdul din vieţile noastre, despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informaţii, despre România, despre teatru, şi reuşeşte să atingă şi să lovească, făra să plictisească niciun moment, prejudecăţi şi idei periculos de amintit.

Luni, 13 Ianuarie

Ora 20:00

FEROMONII

De Theo Herghelegiu

Cu: Ştefan Nistor, Paul Alexandru, Ionuţ Iftimiciuc, Ilona Brezoianu, Ioana Chelmuş, Florin Frăţilă, Alexandru Banciu, Alexandru Minculescu, Cristiana Ioniţă, Maria Popovici

Regia:Cristian Bajora

Coregrafie: Iulian Gliţă

Decor: Ioana Mândreş

Durata: 1h15

Preţ bilet: 30 lei

Eşti lângă el, tragi aer în piept şi te ia ameţeala. Inima începe să-ţi bată mai tare. Şi-atunci apare scânteia care naşte dragostea: păsărelele cântă, vremea e frumoasă, nu îţi mai e nici foame, nici sete.. te gândeşti doar la el. Fluturii tăi din stomac prind viaţă şi mişună, se ceartă, se-mping şi-aşteaptă cu nerăbdare să se-ntâlnească cu fluturii lui. Amorezarea este miezul, buricul pământului, acel lucru pentru care un om renunţă la uzul raţiunii. Dar.. te-ai întrebat vreodată ce rol joci tu în toată ecuaţia aceasta? Care este explicaţia pentru care doi oameni, aparent total diferiţi, sunt atraşi unul de celălalt? FEROMONII! Un spectacol care se derulează precum o lecţie hazlie de anatomie care te plimbă prin trupurile unui EL şi o EA care au fost prinşi în capcana dragostei.

Marţi, 14 Ianuarie

Ora 20:00

AŞA SE ÎNTÂMPLĂ CU TOŢI OAMENII OBIŞNUIŢI

De Theo Herghelegiu

Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru

Regia Cristian Bajora

Video: Alexandru Minculescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h

Preţ bilet: 30 lei

”Poţi spune uşor că universul n‑are nici un rost. Nimeni nu se va supăra. — Dar afirmă acelaşi lucru despre un individ oarecare; el va protesta şi va lua chiar măsuri spre a te sancţiona.

Aşa suntem cu toţii: ne scoatem din cauză cînd e vorba de un principiu general şi nu ne e ruşine să ne izolăm într‑o excepţie.” (Emil Cioran – Amurgul Gândurilor)

Vieţile oamenilor sunt atât de similare şi ei nici măcar nu-şi dau seama. Toţi se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior şi la final îşi dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbaţii şi femeile din viaţa ta precum îţi schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abţii de la excese şi mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 şi mereu cu aceeaşi persoană şi gata! ”Eşti special”. Dar la final.. nu te deosebeşti cu nimic de ceilalţi. Te naşti, te consumi, îmbătrâneşti şi faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născut.

O tragicomedie care reuşeşte să stârnească în tine dorinţa de a te cunoaşte mai bine şi de a găsi acel sens al vieţii de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, şi te vei regăsi în neliniştile şi absurdul personajelor. Dar aşa e viaţa, absurdă. Şi banală.

Miercuri, 15 Ianuarie

Ora 19:00

VÂNZĂTORII AMBULANŢI

De Murray Schisgal

Cu: Ramona Cutină, Orlando Petriceanu, Pavel Bârsan

Regia Theo Herghelegiu

Durata: 1h15

Preţ bilet: 25 lei

Cel mai nou spectacol de teatru independent al grupului de teatru PACT, ”Vânzătorii ambulanţi” – de Murray Schisgal, este poate printre cele mai vechi proiecte. Ideea regizorală este asigurată de Theo Herghelegiu, o regie pasageră la clasa business, după cum spun actorii Ramona Cutină, Orlando Petriceanu şi Pavel Barsan

Spectacolul poate fi descris ca:
– o poveste de o zi ce poate guverna o viaţă,
– o poveste despre încredere, putere, autosugestie,
– o poveste comică despre o dramă.

Un vânzător de banane ucrainean, homeless, întâlneşte un compatriot pe tărâmul tuturor posibilităţilor. Compatriotul este nou venit şi dornic să înceapă o viaţă nouă. Din acest moment începe povestea… Vă aşteptăm să râdeţi şi să meditaţi la o comedie inteligentă, scrisă de Murray Schsigal, care in 1985 lua premiul oscar pentru Tootsie.

Joi, 16 Ianuarie

Ora 19:00

SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE – comedie

De Matei Vişniec

Cu: Alexandru Minculescu, Ştefan Nistor, Florin Frăţilă, Paul Alexandru, Maria Popovici, Laura Marin, Ioana Chelmuş.

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Preţ bilet: 30 lei

Pe lângă parodierea actului justiţiei – haina comică obişnuită în dramele lui Vişniec – evidentă încă din primele secvenţe ale spectacolului, textul lui Matei Vişniec are un mesaj aproape strigat, acela de a nu uita că atunci când mergem “la teatru” păşim într-un spaţiu al artei, iar persoanele din faţa noastră nu sunt nişte simpli bufoni angajaţi să binedispună iubitele şi odraslele ci …nişte artişti care slujesc frumosului.
Fără a vinde surprizele care fac din spectacolul “Spectatorul Condamnat la Moarte” un happening, vă spunem că piesa trece peste orice barieră a convenţiei, începe cu mult înaintea “primului gong” şi se termină, aşa cum spune Vişniec, “în stradă”, mult după ce reflectoarele deja s-au stins, iar relaţia spectator-actor capătă dimensiuni nemaiîntâlnite într-o sală de teatru obişnuită.
Textul permite momente lungi de improvizaţie ale actorilor – “Dar de unde stiţi că ce spun eu acum nu e decât o improvizaţie menită să-i amagească pe toţi cei din jur?” şi cu siguranţă fiecare reprezentaţie este diferită datorită numarului imens de variabile. Care va fi sentinţa???

Ora 21:30

STAND UP COMEDY şi LIVE MUSIC cu Cătălin Dumitru, Cristi Priza şi Dragoş Udilă

Preţ bilet: 20 lei

 

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă