25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăInternaționalPreședintele Trump și Prima Doamnă a Statelor Unite au coronavirus

Președintele Trump și Prima Doamnă a Statelor Unite au coronavirus

Președintele Donald Trump a anunțat că atât el cât și soția lui, Melania Trump, au fost testați pentru coronavirus iar rezultatul a fost acela că sunt infectați.

Președintele Trump a precizat că s-a testat întrucât a fost în apropierea unei consiliere de la Casa Albă, Hope Hicks, care, la rândul ei, este infectată.

„În seara aceasta, Prima Doamnă şi eu însumi am fost testaţi pozitiv la COVID-19. Intrăm imediat în carantină şi în procesul nostru de recuperare. Vom reuşi ÎMPREUNĂ”, a anunțat liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter.

În acest mesaj, președintele Trump folosește, pentru soția lui, numele „Flotus”, care este indicativul contului oficial de Twitter al Melaniei Trump. Pe acest cont, Melania Trump a anunțat la rândul ei că ea și Donald Trump rămân „în carantină, acasă”.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă