34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăInternaționalPreședintele Obama se alătură liderilor Fundației Obama la Copenhaga pentru un atelier...

Președintele Obama se alătură liderilor Fundației Obama la Copenhaga pentru un atelier interactiv

Astăzi, președintele Obama s-a alăturat celor aproape 60 de lideri ai Fundației Obama din toată Europa la Copenhaga pentru a participa la un atelier interactiv de o zi, menit să îi ajute să conducă schimbarea în comunitățile lor și să aprofundeze relațiile cu colegii lor.

Președintele Obama s-a angajat în discuții în grupuri mici despre leadership-ul bazat pe valori, urmate de un atelier axat pe unele dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă liderii și ideile lor de a face progrese, transmite obama.org.

„Ceea ce am fost cel mai impresionat în timpul petrecut cu voi nu este doar cât de desăvârșit, deștept și grijuliu sunteți fiecare dintre voi în mod individual, ci este extraordinar cât de multă comuniune ați format între voi”, a spus președintele Obama, adresându-se liderilor: „Voi modelați genul de societate pe care îl doriți”.

Președintele Obama, aflat la Copenhaga, a trezit interesul pentru diverse teme, cum ar fi și cea a căsătoriei între copii

“Liderii Obama de aici, noi toți, suntem parte a soluției. Ne putem modela comunitățile, societățile și lumile noastre pentru a fi pentru noi, de către noi”, a declarat Payzee Mahmod, un lider al Fundației Obama 2022 din Regatul Unit care luptă pentru a interzice căsătoria copiilor în Europa.

Reuniunea Leaders Europe a Fundației Obama are loc în urma Summitului pentru Democrație de la Copenhaga, unde președintele Obama s-a alăturat participanților la program pentru o discuție despre provocările la adresa democrației și promisiunea următoarei generații de lideri.

În cadrul atelierului de astăzi, liderii din calupurile de programe din 2020 și 2022 au selectat o provocare, variind de la dezinformare la populism, și au prezentat împreună idei și soluții despre crearea unui viitor mai bun.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Purtător de cuvânt armata israeliană: E “praf în ochi” ideea că am putea “face să dispară” Hamas

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a apreciat miercuri drept "praf în ochi" ideea că am putea "face să dispară" Hamas, împotriva căruia Israelul...

Purtător de cuvânt armata israeliană: E “praf în ochi” ideea că am putea “face să dispară” Hamas

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a apreciat miercuri drept "praf în ochi" ideea că am putea "face să dispară" Hamas, împotriva căruia Israelul...

Sistemul RO e-TVA, pe ultima sută de metri. Se va aplica de la 1 august

Ministerul de Finanțe a pus în dezbatere un proiect de OUG care detaliază procedura de implementare și utilizare a decontului precompletat RO e-TVA, precum...
Ultima oră
Pe aceeași temă