16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăInternaționalPremierul Belgiei se va afla în aceeași zi la București și la...

Premierul Belgiei se va afla în aceeași zi la București și la Chișinău

Premierul Belgiei, Alexander De Croo, se va afla în aceeași zi, 3 aprilie, la București și la Chișinău.

La București, premierul Belgiei se va întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis, precum și cu președintele Consiliului European, Charles Michel – tema discuțiilor de la București fiind strategia UE în următorii ani.

La Chișinău, premierul Belgiei va merge apoi într-o vizită de lucru și se va întâlni cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. După cum se știe, Republica Moldova este candidat oficial la integrarea în UE dar nu există un termen limită până la care să se finalizeze procedura de aderare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă