17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăInternaționalPersonajul lui Charlie Sheen din "Doi bărbaţi şi jumatate" va fi omorât...

Personajul lui Charlie Sheen din „Doi bărbaţi şi jumatate” va fi omorât în noul sezon al serialului

Personajul interpretat de Charlie Sheen în serialul TV „Two And a Half Men” va fi omorât, fără să fie nevoie, la filmări, de controversatul actor care a fost concediat de realizatorii producţiei, relatează Mediafax.

Compozitorul de jingle-uri Charlie Harper va fi eliminat din serial pentru ca povestea să poată continua fără el. Una dintre variantele luate în calcul de producătorii serialului este ca personajul să moară după ce cade cu maşina într-o prăpastie.

În locul lui Sheen, în serial va juca Ashton Kutcher, al cărui personaj ar urma să cumpere casa lui Harper, după moartea acestuia.

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, era plătit cu două milioane de dolari pentru fiecare episod. El a fost concediat, în martie, din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, majoritatea plecate de la consumul de droguri şi alcool.

Cei de la Warner Bros au luat hotărârea de a renunţa la serviciile lui Sheen în ciuda faptului că, şi datorită acestuia, „Two and a Half Man” era cel mai vizionat serial de la postul CBS.

Cele mai citite

Cele mai importante bănci comerciale se alătură experimentului de monedă digitală organizat de G7

Patruzeci dintre cele mai importante bănci comerciale ale lumii s-au alăturat unui proiect pilot condus de G7, în colaborare cu Rezerva Federală din New...

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: vreme plăcută, dar cu ploi răspândite în aproape toată țara

În următoarele două săptămâni, România va experimenta o vreme predominant plăcută, conform prognozei publicate luni de ANM. Totuși, ploile vor fi frecvente în majoritatea...

VIDEO. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, despre salariile de la PRO TV

Într-o ediție recentă a emisiunii „La Măruță”, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care au revenit la MasterChef după o perioadă la...
Ultima oră
Pe aceeași temă