13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalPendulum strânge fonduri pentru Japonia

Pendulum strânge fonduri pentru Japonia

Penulum se alătură artiştilor care şi-au declarat sprijinul pentru cei afectaţi de tragedia care a lovit Ţara Soarelui Răsare, oferind pe site-ul oficial al trupei o piesă în exclusivitate şi donând banii încasaţi către Crucea Roşie şi Medici fără Frontiere. Fanii au primit cu entuziasm atât piesa, cât şi iniţiativa, susţinându-şi trupă în cauza caritabilă. Membrii Pendulum vor concerta live pe 3 iulie în cadrul B’ESTFEST. B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfăşura în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, pe malul lacului Pasărea din comuna Tunări (în nordul Bucureştiului, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere).  
 Piesa aleasă de Pendulum pentru această iniţiativă, intitulată „Ransom”, este o compoziţie mai veche a trupei ce nu a mai fost inclusă pe versiunea finală a albumului „Immersion”, artiştii alegând să o păstreze pentru proiecte viitoare.

Membrii Pendulum au considerat că acesta este cel mai bun moment de a o oferi spre ascultare fanilor, contribuind astfel cu banii încasaţi în urma descărcărilor la fondurile strânse de organizaţiile Crucea roşie şi Medici fără Frontiere pentru ajutorul sinistraţilor din Japonia.

La B’ESTFEST, alături de Pendulum pe afişul festivalului sunt confirmaţi şi Skunk Anansie, Roger Sanchez, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Foundation , House of Pain şi Hadouken!. Biletele pentru festival sunt disponibile la preţurile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile şi 15 lei voucherul de camping. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă