39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăInternaționalPapa Francisc și-a anulat întâlnirea cu patriarhul Kiril al Rusiei

Papa Francisc și-a anulat întâlnirea cu patriarhul Kiril al Rusiei

Papa Francisc și-a anulat întâlnirea cu patriarhul Kiril al Rusiei, acesta din urmă fiind cunoscut drept un susținător al președintelui Putin.

Suveranul Pontif, Papa Francisc, avea programată o întâlnire cu patriarhul Rusiei în iunie 2022, la Ierusalim. Dar Papa a anunțat că „amână” această întâlnire, fără a indica precis dacă ea va mai avea loc vreodată. „Întâlnirea noastră, la acest moment, ar putea crea o mare confuzie”, a specificat Papa Francisc.

Anunțul a fost făcut vineri, 22 aprilie 2022, într-un interviu acordat presei din Argentina. Aceasta este țara de origine a Suveranului Pontif.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă