Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban, mesaj pentru afaceriști despre efectele negative ale migrației

Migraţia va schimba complet peisajul lumii în care trăim şi tot ce se va întâmpla în 2050 şi ulterior va fi o consecinţă a ceea ce se întâmplă acum, a declarat miercuri premierul ungar Viktor Orban, în cadrul unei conferinţe organizate la Camera de comerţ şi industrie a Ungariei.

Share

Rl online 0 comentarii

27.02.2019 - 16:05

Cei care nu reuşesc să-şi ia de pe acum măsuri de apărare nu vor mai avea posibilitatea să o facă în 2050-2060, a subliniat Orban, informează MTI și Agerpres.

"Când vorbim despre efectele migraţiei asupra Europei, vorbim despre copiii şi nepoţii noştri şi despre securitatea lor", a adăugat premierul ungar.

"Succesele dv. în plan economic nu vor avea niciun rost dacă nepoţii şi copiii dv. vă vor moşteni afacerile într-o lume în care nu se va putea trăi", i-a avertizat Viktor Orban pe antreprenorii prezenţi la conferinţă.

Cunoscut pentru ostilitatea sa faţă de primirea de migranţi, care ameninţă, în opinia sa, cu "disoluţia" identitatea ungară şi europeană, premierul ungar a dispus construirea în 2015 a unui gard de sârmă ghimpată de câteva sute de kilometri la graniţa cu Serbia şi Croaţia, pentru a contracara intrările de refugiaţi din războaiele din Orientul Mijlociu. Totodată, Ungaria a adoptat una din cele mai restrictive legislaţii din Europa cu privire la migranţi, iar Viktor Orban s-a opus planului de distribuire a refugiaţilor adoptat de Uniunea Europeană.

Comentarii

loading...