6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăInternaționalO nouă poveste Disney, în cinematografe la începutul primăverii

O nouă poveste Disney, în cinematografe la începutul primăverii

Un nou film animat Disney, care reintepretează povestea cunoscutului Vrăjitor din Oz, va sosi pe marile ecrane din România la începutul primăverii.

Aventura fantastică, regizată de Sam Raimi, ilustrează originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

Citeşte şi Mariah Carey va cânta o melodie de pe coloana sonoră a filmului “Grozavul şi puternicul Oz”

Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea îmbogăţi. Însă, în scurt timp, cunoaşte trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl aşteptau cu toţii. Fără să vrea, magicianul devine implicat în problemele noii lui ţări şi ale locuitorilor acesteia şi trebuie să îşi folosescă talentul şi farmecele pentru a deosebi binele de rău, înainte să fie prea târziu. Astfel, Oscar se transformă în “Grozavul şi Puternicul Magician din Oz” şi în acelaşi timp, devine un om mai bun.

Citeşte şi FOTO: Care sunt FILMELE care vor da lovitura în 2013 şi pe care trebuie neapărat să le vezi

“Grozavul şi puternicul Oz” este produs de Joe Roth, scris de Mitchell Kapner şi David Lindsay-Abaire, iar Grant Curtis, Philip Steuer şi Palak Patel sunt producătorii executivi.

Filmul va fi distribuit în România de către Forum Film şi va fi lansat pe marile ecrane din toată ţara pe 8 martie 2013.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...
Ultima oră
Pe aceeași temă