7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăInternaționalO femeie a fost arestată în Suedia, acuzată că și-a ținut 28...

O femeie a fost arestată în Suedia, acuzată că și-a ținut 28 de ani fiul închis în casă

O femeie de 70 de ani a fost arestată în Suedia, sub acuzația că și-a ținut fiul închis în casă timp de 28 de ani neîntrerupt.

Fiul, acum în vârstă de 41 de ani, a fost închis în casă de la vârsta de 12 ani, după ce mama lui l-a retras de la școală.

Cazul a fost sesizat autorităților de o persoană din familie, după ce l-a văzut pe fiu și a înțeles că mama îi controlează total viața. 

Fiul a fost găsit într-o casă de la periferia capitalei, Stockholm, fiind descris ca fiind foarte murdar, subnutrit, cu plăgi și fără niciun dinte în gură.

Mama este acum acuzată de privare de libertate şi de vătămare corporală.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ploile extreme avariază casele din Amazonia din Peru

Videoclipul aerian din Amazonia, din Peru, a surprins amploarea devastării în regiunea Madre de Dios, după ce ploile extreme au transformat străzile în râuri...

Uzbekistan: 23 de persoane au fost condamnate după moartea a 68 de copii ce au fost tratați cu sirop de tuse

Siropurile pentru tuse contaminate au fost produse de compania indiana Marion Biotech. Procesul a durat șase luni, relatează Reuters, preluat de orange.ro. Inculpații au fost...

Macron vede posibilă trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui "exclusă" în viitor, considerând totuşi că,...
Ultima oră
Pe aceeași temă