5.6 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăInternaționalO elevă a fost ucisă de un glonţ în dormitorul casei sale

O elevă a fost ucisă de un glonţ în dormitorul casei sale

Fata în vârstă de 13 ani a fost lovită de un glonţ care a trecut de geamul dormitorului ei. Ea a decedat la scurt timp după aceasta.

Mama sa, Bernice Parks, a declarat pentru poliţie că se culcase mai devreme în acea seară iar copiii ei se uitau la televizor. Ulterior, ea s-a trezit după ce a auzit împuşcături în jurul orei locale 20:00 şi şi-a găsit fiica sângerând.

„Ea mi-a spus „Mama, am fost împuşcată, cheamă poliţia”, a declarat Parks pentru televiziunea WITI.

„M-am uitat la ea. Nu a plâns. Nu a ţipat. Era atât de liniştită… Nu a meritat să părăsească această lume aşa”, a adăugat ea.

Primarul din Milwaukee, Tom Barret, a descris situaţia ca fiind „o nebunie”, declarând: „În mod tragic, ea a murit din cauza cuiva care a decis că o să tragă spre casa ei. O fată de 13 ani, în săptămâna Zilei Recunoştinţei, a murit în propriul dormitor”.

Milwuakee Journal Sentinel a informat că un suspect, Isaac D. Barnes a fost pus sub acuzare pentru crimă iar un alt bărbat este pus sub acuzare pentru că a ajutat la păzirea a două puşti.

Fosta prietenă a lui Barnes ar fi informat poliţia despre posibila implicare a lui la faţa locului. Ea a declarat că el ar fi venit la maşina ei pe o stradă din apropiere cu o puşcă şi purtând o mască.

Ea adăugat că el a insultat-o şi i-a spus că este norocoasă că sunt în maşină copiii ei pentru că altfel ar fi ucis-o.

Poliţia l-a găsit pe Barnes într-o casă din apropiere, ascunzându-se într-un şifonier.

Rata criminalităţii din Milwaukee a scăzut din 2015, dar oraşul rămâne unul dintre cele mai violente din SUA, conform datelor FBI.

Sandra era elevă la şcoala Keefe Avenue iar eseul ei, denumit „Adevărul nostru” s-a clasat pe locul trei la concursul anual Martin Luther King Jr, organizat de şcolile publice din Milwaukee.

Ea a vorbit la Wisconsin Public Radio în ianuarie 2017, afirmând că doreşte să oprească „toată violenţa şi toată negativitatea”.

„Tot ce auzi este că cineva a murit şi cineva a fost împuşcat. Oamenii nu se gândesc acea persoană este tatăl, fiul sau nepoata cuiva”, a afirmat ea.

„Copilul meu nu este violent. Copilului meu nu îi plăcea violenţa. Ea a adus fericire tuturor persoanelor pe care le-a cunoscut”, a afirmat mama sa.

Conform informaţiilor Inspectoratului şcolar din Milwaukee, Sandra este al şaptelea copil de la o şcoală publică ucis în 2018.

Cele mai citite

Ploile extreme avariază casele din Amazonia din Peru

Videoclipul aerian din Amazonia, din Peru, a surprins amploarea devastării în regiunea Madre de Dios, după ce ploile extreme au transformat străzile în râuri...

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...
Ultima oră
Pe aceeași temă