31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăInternaționalO dronă captează o imagine cu o pădure pârjolită de incendiile din...

O dronă captează o imagine cu o pădure pârjolită de incendiile din Cehia

Imaginile cu dronă filmate joi (4 august) au arătat consecințele incendiilor care au devastat o zonă dintr-o pădure, aflată într-un parc național din Cehia, în nordul țării, la granița cu Germania.


Incendiile din zonele sudice ale pădurii au fost complet stinse, iar forțele sunt mutate în nord, a anunțat Serviciul de Pompieri Ceh pe Twitter sâmbătă (6 august).

O dronă a surprins incendiul dintr-o pădure din Cehia ce arde din data de 24 iulie și a mistuit peste 5000 de acri


Incendiul a izbucnit pe 24 iulie și a ars peste 5.000 de acri, potrivit ultimului raport.


Peste 500 de pompieri au lucrat la stingerea incendiilor, inclusiv forțe din Polonia, Slovacia și Italia.
Incendiile care au izbucnit în Europa în această vară au ars o zonă, a doua ca mărime înregistrată vreodată, chiar dacă regiunea este doar la jumătatea sezonului obișnuit al incendiilor, potrivit datelor Centrului Comun de Cercetare al Uniunii Europene.

Trei persoane au murit în urma unui accident feroviar în Cehia

În urma unui grav accident feroviar in Cehia trei persoane au decedat, în timp ce alte șapte persoane au fost spitalizate în stare gravă, urmând a fi supuse unor intervenții chirurgicale. Totodată, alți 31 de oameni au suferit răni ușoare.

Accidentul a avut loc in apropierea orașului Domazlice din vestul Cehiei.
„Ex 351 a trecut printr-un semnal care indica Stop … și s-a ciocnit de un tren de călători” a declarat minsitrul Transporturilor Karel Havlicek pe Twitter, facând referință la trenul expres care a plecat din München către Praga.

Serviciile de urgență, ajutate de pompierii locali, se afla la fața locului pentru a oferi sprijinul aferent victimelor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă