13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalNetflix își extinde contractul cu producătoare serialului celebru, "Grey's Anatomy"

Netflix își extinde contractul cu producătoare serialului celebru, “Grey’s Anatomy”

Aceasta va crea pentru platforma de streaming şi alte conţinuturi, inclusiv lungmetraje, jocuri şi evenimente live, informează Reuters.

Reprezentanţii Netflix au spus că acordul semnat cu Shonda Rhimes şi compania ei de producţie, Shondaland Media, va oferi platformei de streaming posibilitatea de “a produce şi de a difuza în exclusivitate, precum şi de a distribui lungmetraje, posibil şi jocuri şi conţinuturi de realitate virtuală”.

“Acordul include în prezent un contract de branding şi de comercializare pentru conţinuturi dezvoltate de Shondaland Medie, cărora li se vor adăuga de acum înainte evenimente şi experienţe live”, a precizat compania americană într-un comunicat.

Serialul “Bridgerton”, ce prezintă o interpretare modernă a unei poveşti de dragoste de inspiraţie istorică, în stilul romanelor scrise de Jane Austen, a fost un succes uriaş pentru Netflix, iar alte trei sezoane ale acestei producţii TV au fost deja comandate de platforma americană de streaming.

Shonda Rhimes, care a creat alte seriale de succes pentru postul ABC, precum “Grey’s Anatomy” şi “Scandal”, a fost unul dintre primii producători importanţi de televiziune care au fost atraşi de Netflix atunci când a semnat un contract de producţie pentru platforma de streaming în anul 2017.

Contractul extins cu Netflix va include şi sprijin financiar oferit unei iniţiative care promovează diversitatea, lansată de compania Shondaland Media cu scopul de a creşte numărul femeilor şi al persoanelor de culoare din industria de divertisment.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă