19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalNăstase nu l-a vrut pe Ion Cristoiu la şefia TVR

Năstase nu l-a vrut pe Ion Cristoiu la şefia TVR

Adrian Năstase a refuzat să îl numească pe jurnalistul Ion Cristoiu la conducerea TVR, pe motiv că „nu este de încredere”, susţine deputatul PSD Mihai Malaimare. Deputatul PSD Mihai Malaimare aminteşte, pe blogul personal, că l-a sunat pe Ion Cristoiu pentru a-i face propunerea, în calitate de preşedinte al Comisiei pentru Cultură, iar acesta a acceptat.

„Eram convins că dădusem lovitura, că găsisem omul potrivit, omul care avea să facă pentru PSD ceea ce nu reuşiseră tot felul de nătângi care se dădeau pe acolo politicieni foarte mari, fiind nişte inşi mai mult decât nepricepuţi”, scrie Mihai Malaimare, pe blog. Acesta adaugă că Adrian Năstase i-a răspuns la telefon, însă că i-a spus că Ion Cristoiu nu este de încredere, apoi i-a închis sub pretextul că este interesat de treburile ţării. Ulterior, deputatul susţine că şi-a schimbat părerea despre Ion Cristoiu.

„Peste ani, când îl încolţea Mona Muscă, Cristoiu şi-a făcut un titlu de glorie din a apăra o cauză pierdută, adică pe Năstase. Îşi făcea un titlu de glorie din a susţine că apără un om căzut.
După atâţia ani, văzându-l pe Cristoiu, ascultând cum interpretează el situaţia actuală, văzând cum se plasează el în actuală lume românească, susţin cu mâna pe inimă că Năstase a avut dreptate!”, conchide Mihai Malaimare, citat de ziare.com.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă