4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalNarcotango, pe 6 septembrie, la Teatrul de Operetă și Musical “Ion Dacian”!

Narcotango, pe 6 septembrie, la Teatrul de Operetă și Musical “Ion Dacian”!

Celebra trupă argentiniană Narcotango aduce pătimaşul tango în București! În data de 6 septembrie cei patru muzicieni nominalizaţi de mai multe ori la premiile Latin Grammy, și câștigători ai premiului Gardel, vor susţine un spectacol la Teatrul de Operetă și Musical “Ion Dacian.”

Spectacolul este organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Muzica şi dansul vor avea o legatură mai strânsă, reușind să îmbine senzualitatea tangoului argentinian cu unicitatea dansului contemporan, într-­un spectacol de o complexitate fascinantă.

Pentru un plus de savoare concertul va fi presărat cu momente unice de dans, şi va fi potenţat de efecte puternice de lumini și proiecții, ce vor crea o atmosferă şi experienţă unică.

Biletele se pot achizitiona online de pe Eventim, sau direct de la casa de bilete a Teatrului de Operetă și Musical și de la casa de bilete Teatrelli.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă