9.4 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăInternaționalMusk continuă să susțină Starlink în Ucraina, deși are pierderi uriașe

Musk continuă să susțină Starlink în Ucraina, deși are pierderi uriașe

Elon Musk a declarat că SpaceX va continua să-și finanțeze serviciul de internet Starlink în Ucraina, invocând nevoia de „fapte bune”, la o zi după ce a spus că nu își mai permite să facă acest lucru.

Musk a scris pe Twitter: „La naiba cu asta… chiar dacă Starlink încă pierde bani și alte companii primesc miliarde de dolari de la contribuabili, vom continua să finanțăm gratuit guvernul Ucrainei”.

Musk a declarat vineri că SpaceX nu poate finanța pe termen nelimitat Starlink în Ucraina. Serviciul a ajutat civilii și militarii să rămână online în timpul războiului cu Rusia.

Când un utilizator de Twitter i-a spus lui Musk „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”, el a răspuns „Chiar și așa, ar trebui să facem în continuare fapte bune”.

El a făcut remarcile sale cu privire la finanțare, după un raport din presă conform căruia SpaceX a cerut Pentagonului să plătească pentru donațiile Starlink.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 720: Lituania va contribui la planul ceh de creștere a stocului de muniție pentru Kiev

Lituania a anunţat că se va alătura iniţiativei cehe de a procura muniţie de artilerie pentru Ucraina.Premierul lituanian Ingrida Simonyte a făcut o promisiune...

Directoarea Școlii “Titulescu” va fi demisă, după incidentele de agresiune sexuală pe care le-ar fi mușamalizat

Directoarea Școlii Gimnaziale "Nicolae Titulescu" va fi demisă din această funcție de conducere, după cele două incidente de agresiune sexuală pe care le-ar fi...

Congresul Partidului Popular European se desfășoară la București. Printre invitați se numără Ursula von der Leyen, Roberta Metsola, Maia Sandu și cancelarul Nehammer

Invitați de cel mai înalt rang, printre care se numără Ursula von der Leyen, Roberta Metsola, Maia Sandu și cancelarul Karl Nehammer, vin la...
Ultima oră
Pe aceeași temă