21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalMike Pence: "Atacurile lui Obama la adresa lui Trump sunt dezamăgitoare"

Mike Pence: “Atacurile lui Obama la adresa lui Trump sunt dezamăgitoare”

“A fost foarte dezamăgitor să îl văd pe preşedintele Obama că încalcă tradiţia foştilor preşedinţi şi devine atât de politic şi foloseşte acelaşi argument epuizat pe care el şi liberalii îl invocă de opt ani”, a spus Pence într-un interviu pentru Fox News Sunday.

“Adevărul este că poporul american a respins în 2016 politica şi conducerea lui Barack Obama atunci când l-a ales preşedinte pe Donald Trump”, a mai declarat el.

Într-un discurs susţinut vineri la Universitatea din Illinois, Obama a lansat cele mai dure critice de până acum la adresa lui Trump, acuzându-l că are o atitudine prietenoasă faţă de Rusia, că îi încurajează pe naţionalişti şi că polarizează naţiunea.

“Se întâmplă să ajungeţi la maturitate” într-un context de regres, le-a spus Obama studenţilor. “Nu a început cu Donald Trump, el este un simptom, nu cauza. El doar capitalizează resentimentul pe care politicienii l-au răspândit mulţi ani”, a declarat el.

Sâmbătă, la un eveniment de campanie pentru candidaţi democraţi pentru Congres, fostul preşedinte a spus că alegerile de la mijloc de mandat din noiembrie le vor oferi americanilor şansa “de a restabili ceva din sănătatea politicii noastre”.

Trump a reacţionat la câteva ore după discursul de vineri al lui Obama: “Îmi pare rău, l-am urmărit, dar am adormit. Cred că este foarte bun pentru a adormi”.

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă