Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

May promite să ducă la îndeplinire Brexit-ul la timp

Prim-ministrul britanic Theresa May a promis joi, după întâlnirile avute la Bruxelles cu oficiali ai Uniunii Europene, să ducă la îndeplinire Brexit-ul, în pofida eşecului de a obţine garanţii asupra modificărilor-cheie pe care le solicita pentru acordul de retragere din UE.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.02.2019 - 19:19

'Sarcina mea este să livrez Brexit-ul, să-l livrez la timp şi voi negocia foarte dur în zilele următoare pentru a realiza acest lucru', a declarat Theresa May după discuţiile avute cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, care au încheiat seria de întâlniri de joi la Bruxelles, relatează Dpa.

La finalul discuţiilor, Tusk a transmis însă pe Twitter că 'încă nu se întrevede un progres'.

Pe de altă parte, Theresa May a criticat comentariul din ajun al lui Donald Tusk legat de 'locul special în iad' rezervat celor care au promovat Brexit-ul fără a avea un plan pentru consecinţele acestuia.

Acest limbaj 'nu a fost de ajutor şi a provocat o mare consternare în Regatul Unit', a declarat şefa guvernului de la Londra.

Comentarii

loading...