13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalMatinalii de la Europa FM, asaltaţi de fanii din Timişoara

Matinalii de la Europa FM, asaltaţi de fanii din Timişoara

Vinerea trecută, Monica Anghel şi Bogdan Miu, realizatorii matinalului „Deşteptarea”, de la Europa FM au dat ora exactă din oraşul Timişoara. Aflaţi în turneu de mai bine de o lună, cei doi au ajuns în oraşul de pe Bega, unde au fost impresionaţi de numărul timişorenilor care au venit să îşi bea cafeaua şi să îşi înceapă dimineaţa alături de ei.

„Am fost de multe ori în Timişoara şi de fiecare dată oamenii m-au primit foarte bine, însă nu poate să nu mă uimească numărul celor care au venit să-şi bea cafeaua împreună cu noi. Pot să spun că a fost cel mai numeros public de până acum”, a declarat Monica Anghel.

Fosta campioană olimpică, Simona Amânar a fost invitata specială a matinalilor. Constănţeancă la origine, Simona a ajuns să locuiască în Timişoara în momentul în care s-a căsătorit cu un timişorean. Aceasta a povestit celor doi realizatori despre cum s-a acomodat în Timişoara, despre săritura ce-i poartă numele, despre planurile de viitor şi despre familie:

Mă simt foarte mândră pentru că după ce m-am retras din gimnastică am reuşit să las ceva în urmă, un element care să-mi poarte numele şi care să rămână în istorie. … Acum sunt asistent universitar, fac doctoratul, sunt vicepreşedinta Federaţiei Române de Gimnastică, dar cel mai important sunt mamă şi soţie.

Următorul oraş în care Monica şi Bogdan vor da „Deşteptarea” este Oradea. Pe  13 mai, în cafeneaua „Fashion Lounge”,  orădenii vor face cunoştinţă cu cei pe care îi ascultă în fiecare dimineaţă, între 6.00 şi 10.00 la Europa FM şi vor avea parte de multe surprize.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă