7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăInternaționalMANOWAR anunţă primul festival outdoor din 2014

MANOWAR anunţă primul festival outdoor din 2014

MANOWAR a anunţat faptul că va fi cap de afiş la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014, eveniment ce va avea loc pe 25 şi 26 iulie 2014, la Suvilahti Open Air, din Helsinki, Finlanda.

Acesta va fi primul MAGIC CIRCLE FESTIVAL organizat vreodată în Finlanda.

Onorând comunitatea mondială de fani ai trupei MANOWAR, festivalul are loc în ţări diferite, iar până acum a mai avut ediţii în Germania şi Slovenia. La acestea au luat parte spectatori din peste 35 de ţări.

“Suntem încântaţi să aducem MAGIC CIRCLE FESTIVAL pentru prima oară în Finlanda,” a spus promoterul Hardi Loog. “Vom avea un festival fantastic, la care MANOWAR va fi cap de afiş cu showul aniversar special Kings Of Metal 2014, cu multe alte trupe şi alte forme de divertisment, pentru o experienţă metal de neuitat!”

În showul aniversar pe care îl va susţine ca headliner, MANOWAR va performa integral albumul “Kings Of Metal MMXIV”, alături de alte imnuri metal nemuritoare, prezentând un set de piese „best of”, într-o producţie scenică complet nouă. “Kings Of Metal MMXIV” este versiunea specială, reînregistrată integral, a albumului emblematic “Kings Of Metal,” care va fi lansată în primăvară.

“Îi chemăm pe toţi Manowarrior-ii din Finlanda să ni se alăture, pentru cel mai mare show Metal din 2014!” a anunţat basistul MANOWAR, Joey DeMaio. “Şi îi chemăm vara viitoare la Helsinki şi pe Manowarrior-ii din Danemarca, Suedia, Norvegia, Anglia, Germania şi din fiecare ţară metal din lume. Dacă încă nu aţi fost în Finlanda, aceasta este ocazia perfectă! Războinicii finlandezi vă vor arăta cum să beţi, să petreceţi şi să va distraţi CU ADEVĂRAT!”

Vor fi disponibile diverse categorii de bilete, inclusiv Pachete Ultimate Fan.

Preţurile încep de la 75 euro, iar biletele se pun în vânzare pe 4 noiembrie, pe www.tiketti.fi şi www.lippupalvelu.fi.

Detalii de line up şi despre celelalte activităţi vor fi anunţate în curând.

Kings Of Metal MMXIV World Tour – Date confirmate:

Vineri, 21 martie 2014 – Palatul Sporturilor Luzhniki – Moscova, Rusia

Duminică, 23 martie, 2014 – Palatul Sporturilor Yubileyny – St Petersburg, Rusia

Vineri/Sâmbătă, 25-26 iulie 2014 – Suvilahti Open Air – Helsinki, Finlanda

Pentru mai multe informaţii şi update-uri constante vizitaţi:

www.manowar.com

www.facebook.com/manowar

Cele mai citite
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
Ultima oră
Pe aceeași temă