12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăInternaționalLacrimi la Bollywood: Shammi Kapoor a murit

Lacrimi la Bollywood: Shammi Kapoor a murit

 Actorul Shammi Kapoor, o figură legendară de la Bollywood, a murit duminică, la vârsta de 79 de ani, fiind internat în ultimele zile într-un spital din Mumbai din cauza unei insuficienţe renale cronice, potrivit contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Un star al cinematografiei indiene în anii ’50 şi ’60, Kapoor a fost omagiat de premierul Indiei, Manmohan Singh. “A fost un actor realizat, care a oferit bucurie milioanelor şi milioanelor de fani pe care i-a avut în India şi în străinătate. Împărtăşesc durerea familiei sale, a spus prim-ministrul indian.

Kapoor a debutat la Bollywood în 1953 şi a devenit o vedetă a filmului indian după ce a jucat în pelicula de succes “Junglee“, în 1961.

Duminică dimineaţă, Times of India a republicat un interviu cu venerabilul actor, de anul trecut, în care acesta vorbea despre pofta sa de viaţă şi despre cât era de recunoscător. “Viaţa a fost grozavă, viaţa a fost frumoasă”, spunea Kapoor, adăugând că “a rămâne în viaţă este o bucurie de nedescris”.

“Fac dializă de şapte ani, dar asta nu mi-a stricat dispoziţia nici un pic. Trăiesc viaţa din plin şi rămân cu convingerea că, atunci când o să dau colţu’, o să mor ca un om fericit”, mai spunea acesta.

Shammi Kapoor lasă în urmă o familie formată din soţia sa, Neela Devi, şi doi copii – un fiu, Aditya Raj, şi o fiică – Kanchan Desai.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă